Landet!


En lång vecka.. Jag var ju i Norge i 8 dagar sen hem för att direkt packa om & dra till Dalarna med päronen. Där var vi i två dagar & hade det super! Sen blev det en sväng förbi Gävle & plocka upp farfar. Efter det brummade vi vidare till Landet där Mormor & Ebbe väntade. Vädret kom med oss ;)
Igår var vi inne i Norrtälje & småshoppade massa små saker. Bla köpte mamma fler saker till fotograferingen med Tommy. Jag fick en fin fin blå sommarklänning av mor - ursöt! Sen en del annat smått.. Efter en supergo Ceasarsallad (då Tommy saknades lite extra!) så åkte vi & storhandlade för att grilla lax med en väldigt speciell förrätt.. Men den håller jag hemlig för den tänkte jag överraska Tommy med nästa gång jag ska laga mat! Sen blev jag också av med kalufsen igår... Jag hade först ingen lust men mamma promotade det så snyggt (&mitt hår var SÅ slitet!) så jag blev såld. Nu är jag snaggad, ungefär.

Imorgon måste jag tyvärr åka hem (tidigare än jag hade velat!) för att jobba i glasskiosken (baren?). Jessica förtjänar lite ledigt, jag behöver pengarna & det är på tiden. Men tyvärr blev det denna landet helg...

Och btw - på Dalhalla, i pausen på konserten knattade jag fram till Pugh Rogefeldt & bad om autograf till mor! Fy vad jag är fjantig, men det var så så kul!! Pappa tog en bild också så ni ska få bildbevis så fort jag orkar ladda in den... (& ni som inte vet vem Pugh är - skäms! Han var störst & grymmast på 70talet and still going strong!)

Tommy tågar i Europa & bör vara i Tyskland nu. Snart landar han i GBG där han ska bo med en vän & se Iron Maiden med familjen. Jag är glad för hans skull! Vill bara att han ska ha kul & vara glad.. Men lilla själviska Erika vill ha honom här, hos mig, jämt, nu, alltid! Jag saknar honom tokigt..

update!


Hemkommen från Norge! Jag har spenderat 7-8 dagar i Norge med Tommy där han jobbar. Har hjälpt till med ungarna & varit den "svenska ledaren". Jag & T fick också spendera en natt i Tönsberg, på ett jättefint hotell & åt en jättemysig middag på Bryggan.. Supermys!

Igår blev det en powerwalk på morgonen med mamma. Sen kom Isabelle över & vi åt, kollade Top Model & snackade skit. När det slutade regna åkte vi in till Söder & gick till Tvärsöver där vi mötte upp Fixi. Vi satt på Tvärsöver i en timme eller två & när tjejerna åkte hem drog jag till mamma & pappa som käkade middag i Gamla Stan. Åt ungefär världens godaste middag någonsin!! Rödingfile med Kräftsjärtar, Sparris & Färsk Örtpotatis - YUM!! Vi hade en jättetrevlig kväll, pratade, skrattade, sjöng en hel del (ovanligt, verkligen!) & päronen drack en del vin. Sedan tog vi färjan hem & satte oss på terassen med tända ljus, filtar, värmare & rosevin. En verkligt fin kväll.. Det enda som fattades var Tommy!! Min älskade man..

Idag gör jag ingenting för jag har jätteont i halsen & vill verkligen INTE blir sjuk igen! Dessutom är det brors, Hugos & Ingrids födelsedagsmiddag & fest imorgon.. Vilket faktiskt ska bli kul!

oh yeah


Jag är så fucking bajs jätte kär så det är NÄSTAN jobbigt!!!! Men men men, den underbara, fantastiska mannen är snart hemma. Såååå... nu är det Milkshake-time! Jag älskar married life..

ouzo?!


Btw - resan till grekland var underbart, fucking great!!
Vi hade det så, så mysigt! Bara massa sol, bad, sex & kärlek. Underbara man..
Kärlek på Kreta2 Sthlms Drinkar!Vackraste Tommy på stranden på KretaJag & T inför fotbollen! Hell YES!


Och ja, ibland har jag marsvins kinder ;)

kärleksfull!


Johan!
Min djupaste ursäkter (not!), men jag älskar verkligen Sandra. Underbara, fantastiska, intelligenta människa! Shajt, vad en tjejen är lik mig. Hon passar typ in i mitten mellan mig & Becca, haha. Men det visar ju verkligen vad Johan älskar. Korta, högljudda, pratsamma, starka kvinnor med mycket ass! Hell yes! Thats a woman for you..

Johan, Tommy! Ni är mina favoritmän! Ni är i klass med min far fan, det är hårt, riktigt hårt.

Sandra, Johanna, Becca, Fixi, BellaMi - ni är grymmast. I klass med morsan fan. Ni är mitt syre & mitt vatten.. Det betyder allt med vänner som lyssnar, som jag kan prata med, skratta med, gråta med. Underbara.

rawr


Jag bara måste säga. Kocken som hjälper killarna i Hell's Kitchen, Scott, har nog världens sexigaste röst! Aj aj aj..

RSS 2.0