31 aug; 2

Vill verkligen blogga om dagen - den var grym! Men jag ska upp på övervåningen & se Kalla Fakta om Arboga morden - intressant!

Hörs sen!

(Puss Tommy, du är bäst!)


31 aug


Ja, gårdagen var lite speciell kan man ju säga! Jag berättar om det i eftermiddag när jag kommer hem, ska iväg med päronen snart.

Jag bara total saknar Tommy just nu! Det är verkligen inte alls kul att inte kunna ringa, ha honom hos mig.. Fan, det är NIO dagar kvar! Jag älskar honom så galet & det här är verkligen inte kul. Just nu skulle jag helst sova de resterande dagarna så jag slipper leva utan honom. BLÄ!

30 aug

Jag sitter på balkongen, i solen, i bikini, med min dator & en massa godsaker. Ikväll kommer Becca & Ida, vi ska ha en superfin kväll & bara ha roligt. Jag njuter verkligen av min tillvaro just nu! Hade jag bara fått lite love (aka sex m.m.) igår kväll & vakna upp med honom imorse så hade livet varit perfekt! Men men, snart är han är hemma, alltid! Det kommer bli perfekt.

Nej, nu ska jag fixa naglarna & titta på mina serier, as always!


29 aug


Mitt schema är rätt soft, jag börjar kl 14 idag! :) Har bara en lektion liksom.. Skönt eller mest onödigt? Who knows, jag hinner iaf ta ett bad innan vilket verkligen uppskattas!

Idag är det mammas sista dag på jobbet.. Jag är glad för hennes skull! Det här kommer bli gryyymt. Så ikväll är det "After Work" hemma med familjen + Johanna. Det ska bli mysigt! Håll alla tummar för fint väder för det vore underbart att kunna sitta på terrassen med de jag älskar, äta gott & ta ett glas vin. Bara njuta.. :)
Och imorgon kommer Becca & Ida hit för att fira Idas födelsedag i stora staden, hihi. Vi har väl inga planer sådär men vi ska iaf börja här i Sjöstaden & äta & dricka vin. Ska bli jättekul!

Men nu ska jag börja göra mig i ordning för school.

(Tommy älskling jag saknar dig! Jag är så glad att du har det bra i NYC, du förtjänar det Pluttis.. Och som sagt, vill du överraska mig med ett par heta skor eller nåt från Victoria's Secret kanske, så är det HELT okej! Du vet att du gör mig lycklig & du är den enda som nånsin lyckats med dig, det är inte illa pinkat älskling :) Du gör mig till en bättre människa & det är tack vare dig jag går upp varje (nåja) morgon! Glöm inte det älskling, särskilt inte när jag är jobbig..
Btw- när tom Annika säger att jag behöver dig, har svårt att fungera utan dig, då är det på riktigt love, det vet du.)

28 aug


Dagen har varit bra, trots allt! Var hos Annika idag, var nästan 1½-2år sen jag var där sist. Jag var både spänd & lite orolig, fast jag själv valt att gå tillbaka. Jag saknade verkligen Tommy lite extra där! Jag brukar alltid ringa honom så han kan lugna mig lite innan jag går dit & ringer ALLTID efteråt, jag behöver det. Nu kunde jag inte det.. :/
Iaf, samtalet var väldigt bra. Bara att kliva in genom dörren gav mig ett underligt lugn.. Det är så mkt smärta som har kommit fram & bearbetats i det där rummet, fy fan. Det är nästan läskigt att tänka på det! Men å andra sidan har det fan räddat mitt liv, många gånger om! (Ursäkta allt svärande, blev så idag!) Det var verkligen som att öppna dörren till det förflutna, på gott & ont.


Aja, jag har iaf high hopes för det är. Jag har återigen varit på botten & måste upp igen.


for real


Ibland slår det mig hur länge jag har älskat dig..
Ibland slår det mig hur mkt skit vi har överlevt.

When it's real it's real.

2år & 10 mån sen..
And still going strong <3


22 aug


Första dagen i skolan.
Har inte gjort ett skit än men känns jääävligt bra ändå! Hehe, min klass är ju lite som den är.. Har iaf fått min första uppgift i för att kunna ta igen ett gammalt betyg. Det känns sjukt bra att komma igång.. Nu gäller det, first day of the rest of my life. Klyschigt men sant!

Och imorgon är en bra dag!
I många aspekter. Först möte om jobb & äntligen få min bärbara dator fixad! Sen lunch m Sara & handla grejer & planera inför kvällen. Dessutom ska underbara Tommy in på möte & skriva på papper för nya jobbet. JAG ÄR SÅ STOLT!! Och dessutom sjukt jävla överlycklig! Min man, min underbara pojke kommer äntligen hem.. Efter NYC-resan 27aug-8sep så kommer han hem, for good. Helt underbart! Nu börjar verkligen våra liv ihop.. Jag & min man. Iaf, sen hem för att rentav städa lite.. Tacos till middag där Sara också hänger med! Väldigt trevligt.. Sen kommer folk & det är partyyyyyy!
Life is good.

(Dock har jag åkt på en liten förkylning & är rätt hängig. Jag är sjuk för ofta, det är inte kul längre!)


19 aug


Jag är glad!
Mycket glad.. Jag har fått ett tillfälligt jobb på IT-avdelningen på pappas företag. Sjukt tråkigt jobb tydligen men skitsamma.. Ska bli kul, lära sig nåt nytt & dessutom lite klirr i kassan, wej!

15 aug; 2


Ikväll är sommaren slut.
Bara sådär - POFF! Nejdå, ska bara "fira" sista helgen innan plugget m Fix & Bella! Tydligen var det planerat ages ago, men Erika den dumsnuten hade totaaaaalt glömt. Men nu är det iaf kirrat. Vinet är på kylning, farsan fixar käket (kina), musiken är redo, balkongen preppad. Det enda som saknas är vad jag ska ha på mig. Noll Koll. Gillar verkligen min nya tröja jag fyndade på REAn men har haft den rätt mkt nu.. Klänning orkar jag inte med, lite lite liiiiiite för kallt för att det ska vara mysigt om vi ska sitta ute, vilket vi ska. Aja, nåt blir det!

Imorgon kommer Beccs.
Då blir det röj har jag fått höra.. Jag hörde nån skrika om det från Köping! Ida är med också vilket blir naaaaajs, hon var en kul typ! Om inte annat underhöll hennes dialekt mig mer än nödvändigt.. (Becca- var jag sådär elak igen nu? ;)  ) Jag förstår inte, B tycker jag är elak rätt ofta tydligen?! Har väl antagligen lärt mig av nån vi alla känner...... Men det enda jag säger att vi ska mörda & plåga några väl valda människor som varit dumma mot min B - det är väl inget fel med det?! Ne, innerst inne är hon minsann glad att jag vill mörda dessa människor. Det är sånt bästa vänner gör...

Nu ska jag läsa bok & ta ett glas vin på min (ja mamma&pappa, min) balkong tills tjejerna kommer.


xoxo
Erika

15 aug


Det pågår någonting konstigt på min övervåning.
Pappa är där med sina 2 närmsta vänner, varav en är min gudfar, & "arbetar". De vägrar säga vad det är de "arbetar" på, bara att det antingen blir en stor flopp eller världens succé. Var lite mer diffusa, tack! Jag vet att dessa 3 herrar ofta är mkt filosofiska ihop & under våra många resor ihop har det blivit många sena kvällar med vin & prat om livet. Kanske beror det på att det hela började gro i "Divorced Men's Club"? Påbörjades denna djupa vänskap från början i misär & tankar kring livet som ensam man med barn? Eller rentav pga oss barn som säkert var både odrägliga & bortskämda? Nåt är på gång iaf! Då & då hör jag att de läser högt & orden "skilsmässa", "man", "livet" dyker upp förvånansvärt mkt! Hasse hade dessutom med sig nån apparat för att spela in, så ibland hörs en uppspelning av vad de just läste!!!! Hallå - vad pågår?! Ska de utöka den fd (alla är ju gifta nu!) "Divorced Men's Club" eller rentav nån sekt? Jag är rädd!!!

12 Aug


Igår var trevligt.
Var härligt att tillbringa hela dagen m min BellaMi. Vi kom varandra närmare & fick en chans att dela en hel del som vi inte gjort förut. Det var jätteskönt! Verkligen en kvalitets kväll!

Och Becca kanske kommer i helgen - det skulle va jätteroligt!
Saknar henne redan, min BFF. Vår helg ihop var verkligen supermysig.. Vi hittade tillbaka, väldigt mkt. Och det är verkligen värt allt, allt, allt.

Snabbis!


Jag har haft en underbar helg m Beccs!
Verkligen super.. BFF for real. Vi är ganska så bäst & vi har ganska så roligast + att vi är ganska så bäst på att göra ingenting ihop men ändå njuta, HA!

Men nu ska jag träffa Bella, för en runda på stan.
Sötnöten visste inte om att det var REA över hela stan så Im gonna show her! Jag har saknat min BellaMi. Sen ev träffa Fix & imorgon JoJo. Tjejligan! (& jag är glad att allt tjafs mellan mig & Jojo är över, fjantigt! Men nu är iaf luften rensad - det är viktigast.)

Tommy är i Glasgow den bortskämda ungen!
Jag saknar honom massor & unnar honom verkligen denna mini semester.

Ja, jag är kärleksfull idag!
Om Bella inte aktar sig så kommer hon bli överröst med pussar idag! (Jag håller på & tränar henne!)

xoxo
Erika

RSS 2.0