hi


Hmm. Dålig uppdatering igen.. Men jag sitter inte vid datorn alls längre, bara när folk klagar på min frånvaro. Har haft sjukt kul senaste veckorna, mycket att göra & mycket härligt folk att hänga med. Jag har varit en massa med Alex, Nicklas, Fixi.. Frida har ju kommit hem också så har försökt vara med henne så mycket som möjligt! Min Glenn har även varit i stan vilket alltid gör mig glad. Han är en ängel på jorden min Glenn. Har också varit på många roliga fester, träffat mycket nytt, roligt folk.. Helt perfekt.

Fast nu borde jag verkligen sova. Måste jobba några timmar imorgon.. & eventuellt äta middag med min Glenn. (& då behöver jag hem & powernappa innan..!)

Hade bäst.

Andreas - blunda nu!


Jag hade tänkt skriva ett till irriterat inlägg. Om hur irriterad/trött/sur jag är på Andreas - helt befogat dessutom. Men nej, jag har läst igenom min blogg sen i januari & då har det ju funnits en del skrivet om honom. Om alla mina fjärilar, förväntningar & vad jag trodde han var för en person. Jag måste ju säga att allt stämmer, helt klockrent. Jag kan verkligen hitta folk som passar mig. Han är en riktigt stjärna. Med tanke på att vi umgås ungefär hela tiden så kan man ju dra slutsatsen att han gillar att hänga med mig med. Haha. Nej men det blir bara bättre & bättre.. Promenader, hänga i solen, skojbråka, kolla filmer, äta middagar.. Många sms & interna grejer. Vi har kul helt enkelt. Att han är gammal & trött irriterar mig ibland.. men vad gör man? ;)

Nej, jag gillar den killen starkt. Och jag är riktigt glad över att han är min vän. Han får mig att må bra. (Och jag är glad att jag får vara hans vän, att jag får göra honom glad.) Han är übermysig & får mig alltid att känna mig fin, söt, uppskattad.. ja, bra helt enkelt. Fast han inte är så verbal (vilken man är det?) så visar han det. Och alla vet ju, actions speak louder than words.

Så jag antar att Caroline & Hanna ska ha lite credd också.. Haha!


Nu ska jag sova. Utan Andreas.. tråkigt! Fast nu slipper jag vara StoraSkeden. Jag slipper ligga vaken, uttråkad utan att våga röra mig i rädsla att väcka honom..! Tjohej! (Fast jag kommer sakna alla pussar & kramar.. Hmm!)

back off


Jag varnar härmed. Jag varnar för ett irriterat inlägg. Jag är trött, trött på all jävla skit & drama. Visst, jag är alltid hobbypsykologen men lägg ner nu.

1. Var inte otrogen. (Det är INTE svårt.)
2. Snacka inte skit bakom dina vänners rygg. (Och helst då inte med en gemensam vän!)
3. Stå för allt du säger.
4. Ta inte allt (inkl. dig själv!) på sånt allvar. Lighten up!!
5. Tro inte - vet. Fråga!!
6. Var rak - alltid! Särskilt angående dina avsikter.
7. Ta det du vill ha. Är du ärlig & rak är du otroligt mycket närmare vad du vill ha. (Man får inget om man inte frågar!!)
8. Tänk efter före. At all times. Är det verkligen värt det?
9. Gör vad du mår bra av, endast. (För du mår väl inte så himla bra av att såra andra ändå?)
10. Var självisk. Faktiskt. Se till dig själv - då mår de nära dig som bäst också.

Detta är verkligen inte riktat till nån speciell person. Men mina vänner kan kanske ta in detta & tänka efter. Detta bör förstås alla göra, tänk efter. Se till er själva - självinsikt är det viktigaste man kan ha. Jag har gjort sjukt många misstag i mitt liv - jag vet det. Säkert gör jag dem än idag. Jag har aldrig huggit en vän i ryggen, aldrig ljugit så. Jag har haft mina problem & en del av mina nära har fått ta en del skit, men jag har aldrig, aldrig varit elak. Mest är jag ledsen över hur jag behandlade Tommy, han förtjänade inte allt han fick. (Det gjorde iofs inte jag heller, men det hör inte hit!)

Jag blir bara så ledsen. Riktigt ledsen över att höra allt som folk håller på med. En nära vän till mig har just blivit "totalt rövknullad" (för att använda hans uttryck!). Hans bästa, närmaste vän, sedan sisådär 300år har hånglat med hans ex. Inte vilket ex som helst utan "det" exet, du vet den personen man aldrig riktigt glömmer? Fast, spelar ingen roll om det var ett "oviktigt" ex. Man gör inte så. Man rör inte vänners gamla ragg/ex. Om du verkligen måste - fråga, ärligt.

Jag är riktigt förbannad. Det värsta är - alla har varit med om det (eller så kommer det, vänta du bara!). Alla vet hur det känns, alla har blivit satta i den situationen. Är vi så kåta & desperata att vi måste gå på våra vänners avlagda? Sverige (& spec Stockholm) är singeltätast i världen. Så det finns ju onekligen alternativ - ta nån som din vän INTE haft! Svårt? Njae.

Sedan kanske inte alla bryr sig om nån ligger med ditt ex eller dylikt. Men det är faktiskt inte det viktiga. Det är sveket. Det är inte vad du stjäl, det är ATT du stjäl - det finns faktiskt ingen gradskala.

Jojo!


Min älskade Jojo är på väg hit!!
Vi har missat varann en del sista tiden, men älskar ju den flickan tokigt. Vi har alltid kul ihop, tyvärr för sällan. Så vi ska ta en helkväll. Älskade.. <3

Det har varit en trevlig dag.
Vädret gjorde ju en hel del! Var inne i stan, träffade Kristoffer snabbt & fick pengarna till skivan + middagen. Sedan förbi Fix, lyssnade på lite musik, drack vatten.. Sedan kom Isabelle snabbt & när de gick så åkte jag hem. Pratade med Andreas på vägen hem men jag glömde att skälla på honom för mina knän!! Mina knän är helt förstörda, röda, svider & snustorra. Jag har smort in dem 1000ggr men det blir inte bättre.. Suck. Så jag ska skälla, när vi ses, jag ska skälla ordentligt! Skitunge.

Nej, nu ska jag läsa lite innan Jojo kommer.
Är det fel att skriva hur bra man mår i nästan varje inlägg? Fine, jag har min ångest. Den kommer ibland & då slår den ner mig tillfälligt. Men 95% så mår jag ju bra, jag är glad! Vilket är mer än jag gjort de senaste åren, så det är sjukt nice.. Som sagt, livet är verkligen jättebra..!

RSS 2.0