Bråttom, bråttom !


Ska snart snart dra till Mia!
Bara svårt att dra mig..! Saknat henne, ser verkligen fram emot att äta middag ihop & snacka skit över hennes fabolous drinkar.

Student Emil smsade nyss, han tyckte att vi skulle ses & dricka öl. Tjejerna verkar på så.. Jag vet inte. Jag diggar Emil & Alf men ah. Jaja.. Jag blir iaf glad att han hör av sig, jag gillar mina studenter!

Dagen


Fix är typ bäst!

Vi köpte cigg, ciabatta med brie & ruccola pesto från cafét samt LemonCurd glass & styrde kosan mot min terass. Vi blev tvungna att gräva fram stolarna från under nån enorm presenning med massa snören & gatstenar på. Det blev iaf bra till slut & vi hade det jättemysigt i solen. Sen tog vi glassen & satte oss i nya soffan (bäst!) & tittade på Sex & the City..!
Hon gick precis & jag ska snart hoppa in i duschen för att åka & träffa Mia. Vi ska käka middag ihop & dricka lite drinkar, hon ska till HC sen för att träffa Emilio & sådär. Jag får se vad jag gör, HC är ju inte världens superställe & Mia lär ju dissa mig direkt för att hänga med Emilio, vilket man naturligtvis inte kan klandra henne för men ah.. Inte så party!

Btw - har jag nämnt att jag blivit blond?


Bild kommer när jag är lite mer freeeesch!

Pigg !


Man blir konstigt pigg av att gå upp halv 7 utan nån speciell anledning. Dock fanns det ju en smärre anledning, en snäll polsk tant kom till lägenheten halv 8. Jag fick komplimanger för mig hår & åt frukost på min soliga balkong för att inte vara i vägen.
Jag njöt.

Nu är Fix på väg hit! Vi ska mysa på den soliga balkongen med skitsnack, mat & cigg (hennes!). Kanske blir lite Sex & the City också, bara för att.

Tänker mkt på T, mitt hjärta brister av att han mår så dåligt.

Freeeesch!


Idag är spa dagen här! Jag & Johanna ska tillbringa hela dagen halvnäck & göra oss fina. Dagen innehåller bla, Brazilian Hot Wax, hårklippning, naglar, ansiktsmask, skrubb & hårinpackning. Ikväll blir det vin & att känna oss fancy!
Blivit för lite Johanna sista tiden med tanke på Thailand & allt, med det ska det rådas bot på nu!! Överdos.. Resten av veckan bor vi hos Johanna, mys! Vi har alltid det så bäst..

Pratat med Beccs i tlf idag, kändes jättetrevligt. Som jag sa, nu har vi haft vårt break. Nu räcker det tycker jag!

Shrek är fortf bäst..! Tack för allt, du har räddat mig.

Sorg.


Det är bra att gråta i duschen för då märker man inte tårarna.

Nu ska jag träffa Johanna, min bästa Johanna. Vi ska ta en promenad, prata & gråta antagligen.

Jag älskar henne, särskilt när hon är jobbig...

Nytt.


Det är ganska intressant hur ens "state of mind" kan förändras över bara ett telefonsamtal. Över helgen har jag varit arg - SÅ arg! Mest på dig förstås men också på världen. Jag vägrade, vägrade att vara ledsen! Så jag var arg.
Fråga Bettan & Andreas hur kul jag har varit att jobba med.

- Andreas vill inte fronta med dig för att du är så grinig! - Bettan, med ett leende.
- Men.. ? Han är ju alltid grinig, varför får jag inte vara det?
- Jag, förvirrad.
- Du är ju den positiva, solstrålen! Om du är grinig så förstörs ju allt.
- Bettan, med en självklar ton.
- ...


Jag vet inte om jag är glad eller irriterad över det där, haha! Det är ju roligt att de tycker jag är glad & så men ah.. Man kan ju verkligen tänka sig hur trevlig jag varit över helgen! Jag har varit så så arg.. Jag som aldrig blir arg! Men det var väl att bli arg eller bryta ihop.. Dessutom presterar jag som en tok när jag är arg, får sjukt mycket energi! Det börjar gå över nu dock.. Efter nästan 2 timmars samtal, om allt från det gamla, dåliga, till det bra, nya & härliga.

Jag vill verkligen att det ska bli bra. För när det är bra är det sjukt underbart!

Californication!

Kan Hank Moody så kan fan jag! Bloggandet är tillbaka. Jag vill.
Californication är bästa serien sen Grey's tror jag..  Hank Moody är min drömman. Mammas pojke!!


(den går på 4an tror jag men jag har sett hela första säsongen på brors dator & på internet!)

Saknad.. efter?


Det är ganska konstigt hur mkt jag saknar Mats ibland. Min mammas sambo under 3-4 år som tog slut för ca 3 år sen. Men.. asså han var ju ingen extrapappa, inget sånt, mammas sambo bara. Visst kom vi överens, umgicks & så, lite familj sådär. Det beror väl på tiden han fanns i mitt liv, när allt var som värst, jag mådde verkligen inte bra & du vägledde mig, var den vuxna som visste hur det var. Den som kunde se sig själv i mig. Det måste ha betytt jättemkt för jag saknar honom, tokigt mkt ibland. Visst var han lite knäpp, härligt temperament (not) & många små fixa idéer. Fast han älskade mig, det vet jag.

& jag älskar honom.

Det borde jag ha berättat.

Inse - förr eller senare


Just nu är jag förstås mest arg & besviken. Men nånstans måste jag väl vara tacksam. Du tog hand om mig när jag var i spillror & satte ihop mig till en ny människa, gladare, starkare & bättre än innan. Du bar mig upp för värsta backen, satte ner mig på toppen & gav mig världen! För det måste jag alltid vara tacksam. Du gav tillbaka min tro på människan, tack vare dig kan jag lita på människor, låta dem komma nära, vara intim, naken & ärlig.
Jag har dig att tacka för min underbara vänskap med Johanna som håller mig levande. Jag har dig att tacka för mkt, det kan inget säga emot. Tyvärr så kan väl inte du se det så än.

Men tack.

Shrek <3


- Do you know the MuffinMan?
- The MuffinMan?
- Yes, the MuffinMan!


& alltid lite bättre med en alldeles egen Shrek att se den med.


En Konsumarbetare tack!


Ibland undrar man ju vad folk tänker på. Som killar som snattar i sin kvartersbutik- om & om igen! Har man blivit fast 3ggr kanske det är dags att move on? Särskilt eftersom vi bor i samma hus & jag känner hans pappa. Lägg ner snubben! Dessutom stjäl han bara Kexchoklad & M&M's...
Eller den där lite trevliga mannen som alltid handlar med sin fru/sambo & deras 2 barn som efter 3 år frågar om ditt nummer?! Ah visst, tjena mittbena, jag diggar verkligen äldre män med fru & barn - så hett! Tack men nej tack. Jag skäms för dig, fy fan.

Men vi har tur, det är en bra butik det här, alla kunder är supergulliga. Det värsta är väl lite barnskrik men det kan man faktiskt leva med. Sen blir det bara bättre med sköna arbetskamrater! Vi är ett riktigt bra gäng, skrattar stup i ett & gör varje dag lite extra spännande.. Fast just nu saknar vi Peter! Vår 23åriga barnrumpa som tycker Snopp-skämt är det roligaste som finns - han lyser upp våra helger. Eller att dansa & sjunga på lagret till nån Mika-låt med chefens 7åriga son, sjukt bra!
Andreas & jag är ett DreamTeam - allt rullar perfa & alltid med ett leende.
Blir det bättre? Nej, här trivs jag! & jag tänker stanna tills jag blir stuuur. Är ju också rätt okej att hämta ut lönen.. det skadar inte!

Idag är en bra dag.


Studenter är bra att ha!


Ja, så då var man tillbaka i Bergshamra! Tack & lov är det på andra (norra) sidan, så jag slipper se macken där vi alla spårade på väg till efterfest, ICA-butiken där vi handlade mat samt promenadvägen där vi överraskade dig på din födelsedag. Ne, andra sidan är bättre.
Vem kunde ana att Shrek the Ogre bodde i studentbostäderna i Bergshamra?! Det gör han & det är jag glad för. Bortskämd blev jag & det tyckte jag att jag förtjänade! Efter en hård dag på jobbet är det väl värt en tripp till Big B.

Sömnen sken dock med sin frånvaro, min säng är full med skräp & packning! Så nu sitter jag på jobbet.. Kom hit halv 9- alltså 3½ timme innan jag börjar! Men jag fick frukost & en välbehövd pratstund med AmiKokosNöt & snart ska jag snooza på soffan.

Livet är rätt bra.

RSS 2.0