förstörd


Okej, den här grejen med Tommy då.
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur jag känner.. Jag är arg, ledsen, uppgiven, hoppfull, likgiltig & förtränger allt. Låter smart & hälsosamt va? Jag saknar honom självklart! Men just nu är inte de känslorna starkast eftersom jag mest är arg & besviken. Känns som han ljög för mig på slutet & lät mig dras med i hans känslostorm vilket sårade mig så fullständigt! Men..samtidigt kan jag ju inte vara skitförbannad då han inte verkligen inte ville såra mig eller själv visste riktigt vad han ville/kände/mådde.. Så det var ju liksom inte riktigt hans mening.. Men ändå! Han sårade mig ännu mer med det & det gör mig förbannad. Inte för att jag kan göra nånting åt det & verkligen inte nu. Jag är mest ett vrak, kastas mellan de olika känslorna fram & tillbaka. Min värld är vänd på ända & inget är som det varit. Min framtid är numer helt osäker.. Jag vet bara att jag går ut skolan i vår, flyttar till Hammarbyhöjden i Juni.. Men annars? Jag har ingen aning längre. Vet inte vem som kommer stå mig där på slutet, vem som finns där för mig de där nätterna jag lider så? Missförstå mig rätt, jag har världens bästa vänner.. Och efter denna helg känns det bättre än nånsin med dem! Vi har kommit varann mkt närmare just denna helg.. Vänskap testas av prövningar & vi segrade verkligen ur våran!! Vilket gläder mig så otroligt..

Ah nej, vet inte vad jag ville skriva egentligen..
Usch. Men nu ska jag bli bjuden på middag & bli smått bortskämd. Vilket jag känner att jag förtjänar. Speciellt idag! Och imorgon ska jag spendera kvällen med Johan, han gör mig glad & jag behöver prata med honom, han är one of a kind!

Ciao..

damn u


Jaha. Förutom att jag vaknat av mardrömmar typ ca 8milj ggr inatt så vaknar jag till ett blogginlägg som är ren SKIT. Tack så himla mkt eller inte. Han får det att låta som om det är MITT fel att detta hänt & att jag manipulerar honom.
Låter som om jag aldrig betytt nåt, som om han aldrig älskat mig. Usch. Jag är riktigt besviken. Låter på honom som om det här är en "walk in the park" för honom. Tack, nu mår jag mkt bättre. Jag ska iväg & jobba på en mässa i Globen nu & vara glad & trevlig mot typ 1000pers heeeeeela dagen. Och nu känns det verkligen som det kommer gå jättebra. TACK

fuck fuck fuck fuck fuck x 100


Och vet ni vad det värsta är? Även om han grät jättemycket och säger hur jobbigt det är och hur mycket han kommer sakna mig, vilken smärta det är.. Trots det så kommer han vara så tuff, stor och "jag-mår-minsann-bra"-köret. Det gör nog mer ont än nånting annat.. För han var min i 3år, jag var hans, hans egna! Vi betydde verkligen allt för varann, jag var den första som han överhuvudtaget brydde sig om, den första han älskade, öppnade sig för.. Och nu kommer han gå vidare i livet som om det aldrig existerat.

Det är det absolut värsta. Jag kommer inte vara något för honom längre.

Inget.

finito



Japp.

Nu är det slut. Slut, slut, slut. Usch, Usch, Usch.
På den positiva sidan så slipper Becca läsa om vårt sex mer.. Det är tydligen jättehemskt att läsa om så, haha!
Äh fy fan. Jag tar och släpar mitt krossade hjärta och går och lägger mig.
(Varning: Ring bara om ni klarar av hulkande läten! Ni vet hur jag kan storböla till även TVprogram så watch out!)



:(

inte f**k


Och nu precis, som en skänk från ovan, ringde min underbara pojke.
Tyvärr var jag inte särskilt trevlig då jag är halvt ledsen men han var ju jättegullig, verkligen! Men ah.. ska be om ursäkt till honom så fort jag skrivit klart detta. Och dessutom framföra budskapet om att vi ska knulla som kaniner imorgon annars blir jag knäpp!! Att ha sex typ 2ggr/veckan som vi har just nu är bara inte tillräckligt. Jag kommer bli sinnessjuk snart. Men vafan, vi hade en natt för nästan ett år sen då vi hade sex 8ggr på ett dygn varav 5ggr var inom loppet av 3h!! Det ni.. oj oj, när man var ung & viril kunde det tydligen gå vilt till..
Usch nu svamlar jag.
Sov gott alla & Puss Kram.

f**k


Att ligga ensam & kolla på Bridget Jones, dricka Cola & gråta känns sjukt gammalt. Blä. Blä. Blä. Nu är det ju så att de som känner mig vet att jag gråter till det mesta på TV eller film. Särskilt om folk i filmen gråter, oj oj, då kör vattenverket igång! Men, nej nu den här gången är det faktiskt inte så. Bridget gråter inte i denna film & den enda gången det är i närheten så är det ju bara komiskt. Nej, dessa tårar är mitt eget & möjligtvis Tommys verk. Mest pga att han inte är hos mig just nu. Men allra mest för att han inte svarar på mitt mess. Ja, jag vet att jag är löjlig men när jag är i en "känsligt" läge så behöver jag den lilla bekräftelsen, kontakten eller vad man vill kalla det. Iaf, jag behöver det & mitt huvud spelar just nu spratt med mig då jag hör i syne. Hör min telefon vibrera, hör den pipa till.. Fan.

Ja nu har jag just skrivit massa skit direkt från hjärtat vilket kanske var dumt. Men skitsamma.

14e Okt


Ångest!
Det är rätt intressant hur man kan få ångest av strålande väder.. Ligger väl iofs mer bakom, men ändå! Om helgen, det var en bra helg.. I fredags var jag bara hemma & myste med Tommy då han skulle upp tidigt Lördag & jag var dessutom slut!! Sov ca 2½ h natten mot fredag, var uppe tidigt & hade en riktigt jävlig morgon.. Som tur är så har jag ju mina föräldrar som hjälpte mig, tack tack tack!!! Jag hatar att jag behöver deras hjälp sådär men vad ska jag göra? När något inte funkar så måste man ju göra allt man kan för att få det på rätt köl.. Iaf, lördagen var också rätt lugn! Läste lite saker inför skolan, åkte hem, åt middag med päronen & Tommy. Sen kom Isabelle över & tog ett glas vin innan vi drog ut på äventyr. Det var mycket om & men, fram & tillbaka men vi hade iaf väldigt trevligt! Kvällen slutade med mig, Tommy & Eriksson Kvarnen, dansade massor, hade jättekul!! Vi tappade bort Eriksson ett tag där men återfann honom med två söta flickor så jag antar att han inte hade kommit till skada. ;)

Söndagen var galet jobbig.
Vet inte vad som pågick men mådde sjukt dåligt! Visst att vara seg, lite bakis men min mage la av helt & jag kunde inget annat än att stanna i sängen hela dagen.. Usch. Men jag ska inte klaga, jag fick ha min bebis alldeles för mig själv hela hela dagen & bara njuta. (Vem njuter inte med en naken man i sängen?! Dessutom med massa bra film & god mat.)

Just nu ser jag mest fram emot fredag. Måste måste få ordning på detta. Och det skall göras!

3 Okt - Vem vet?


Fredagen är här.
Och den är naaaaaajs! Faktiskt, detta är en riktigt härlig dag. Början av dagen var helt klart bäst. Att vakna upp bredvid min älskling är verkligen det bästa i världen. Dessutom var jag sjukt utvilad så jag vaknade för tidigt & hade möjlighet att ligga halvvaken & mysa med Tommy. Det var den bästa starten på en dag jag hade kunnat önska! Dessutom var han sådär gullig & sträckte sig efter mig i sömnen.. Det värmer verkligen hjärtat!  <3

Skolan var också bra.
Intressanta lektioner & så fick jag leka med Isabelles hår. Ingen må förstå varför jag älskar att leka med andras hår men svaret är enkelt - jag kan ju inte leka med mitt! Mitt lockiga-krull-afro-hår klarar inte av att lekas med! Iaf, efter skolan åkte jag till Mariatorget & mötte upp päronen för att åka till Sickla & handla. Vi var på Ica samt Systemet, väldigt trevligt!

Snart ska vi äta vääääärldens godaste middag..
Jag har verkligen saknat mina föräldrars mat, jag är inte direkt i samma klass! Sen kommer Isabelle hit för Idol, vin & mys. Som sagt, en bra dag. Och faktiskt, jag längtar till morgondagen..

Ljuset vid tunneln?
Jag kanske är där, vem vet.. Idag, idag, känns det bra. Och det är faktiskt allt som räknas,  just nu.

2 Okt


Nej.
Jag är inte död, men näst intill. Mitt liv är på total jävla ände (kan man säga så?) & jag måste måste ta mig upp. Jag skyller verkligen inte på nån annan & det här är ett mkt bra beslut, det är rätt beslut. Jag vet att det är det, verkligen. Men jag klarar inte av det just nu. Jag kan inte hantera det här.. jag vet inte riktigt varför. Just nu är det tyvärr snack om en del drastiska åtgärder. Inte enbart pga. detta förstås men det blev liksom droppen som fick bägaren att rinna över.

Situationen med Cajsa är förstås också en stor del av detta.
Det har helt klart bidragit till att jag har blivit knäckt. Fy fan.

Iaf. Imorgon ska jag ha en mys-dricka-vin-snacka-skit kväll med Isabelle. Vi har inte setts ordentligt på länge så vi ska snacka en massa & bara ha det mysigt. Det är på tiden!

Snart ska jag åka till Tommy - min baby!!!!!
Jag saknar honom verkligen tokmkt..han gör mig lugn, glad! Och det behövs just nu, otroligt mycket..

RSS 2.0