unknown


Idag tycker jag fantastiskt jättemkt synd om någon jag inte känner.
Om det nu är möjligt? Jo, jag bestämmer mig för att det är det! Jag kan verkligen förstå smärtan & hoppas att personen ifråga verkligen klarar av att gå vidare. Jag vet mycket lite om denna person men jag har fått bilden av ett starkt psyke & ett stort hjärta, samt många vettiga, starka åsikter - sånt diggar jag!! Så jag tycker verkligen detta är förjävligt & denna person förtjänar inte sådan skit-helvetes behandling. Sjuk brist på respekt!! Jag är förbannad, sur, ledsen & jag vet inte allt. Besviken också.. på någon jag inte känner, ja. Jag är sån, jag bryr mig om mkt & många! Även om vi bara har gemensamma vänner så bryr jag mig på något underligt vis. Och jag är arg, ledsen, besviken.. tappat lite hopp faktiskt. Fan asså, skulle kunna smälla till nån, sånt där är så jävla lågt.

sunshine!


Happy, Happy, Happy!
Vi har just bokat & betalt vår sommarresa!!!! Jag kunde nog inte vara gladare.. Min första utlandsresa utan någon förälder, haha! Jag känner mig så liten, men ändå stor.. Haha, jag kan typ inte sitta still, vara tyst eller koncentrera mig. Jag bara skuttar omkring, läser på om vårt resmål & tok ler. & jag som älskar att planera sitter & tänker ut allt vi ska göra, vad jag ska packa, drinkar på balkongen i solnedgången.. Gah, kommer inte klara av att vänta 2veckor! Att spendera 2 underbara, soliga veckor tillsammans med mannen jag älskar.. Det är verkligen så jag vill tillbringa min sommar! Det kommer bli underbart..! Nej, det här var väl det flummigaste inlägget nånsin så nu ska jag göra lite lunch & sen städa mitt rum, som är KAOS!

Tjing!

undran


Btw - är det konstigt att vilja lära känna en tjej som Tommy har dejtat? Hon verkar vara en jättesöt tjej... :S

glass? ja det är bara att suga på, det!


Jag orkar verkligen inte blogga, jag gör inte det.
Jag vill, jag har lust, men jag bara orkar inte. Blä. Dessutom luktar jag glass. Mitt linne har en massa suspekta fläckar.. Jag har provsmakat lite & bla. hittat Choklad, Pistage & Romrussin! Förlåt Jess, skriv upp det skuldlistan, jag snor små små glass kluttar. Haha, ni hör ju hur trött jag är?! Svamlar.. En härlig helg iaf, fast sjukt tråkigt att Tommy åkt förstås! Kalasandet igår var något utöver det vanliga.. Jag berättar imorgon! (Särskilt intressant hur jag överlevde promenaden hem när jag var tokrund om fötterna & lyckas klättra ner för berget - oskadd!) Men jag kan iaf säga att jag har ÄNNU ETT skärsår att lägga till på listan. Ett ganska djupt på vänstra långfingret, aj aj aj.. Har blödit igenom 4 plåster idag! Jag säger ju att Tequila är farligt..


image9
Ett, ytterligare, skärsår! Denna gång på Gozo för 2 somrar sen.. (tolka bilden rätt - jag skojar lite!)


Men till saken, anledningen till att jag är här ist för med Friends i min varma säng.
  1.                    

    Du verkar vara en superfin kille faktiskt, en sån som mängder av tjejer försöker få sina killar att vara. Omtänksamma och kärleksfulla.


En kommentar som nån Anonym skrivit till min Tommy.
Han har ett inlägg angående att vi bråkat (ingen kul läsning! ...men nyttig I suppose) & då har denna fina människa skrivit detta. Jag kan inte annat än att hålla med, han är förbaskat, sjukt underbart, jätte bäst min älskling. Min bästa vän, pojkvän, blivande man.. Jag är inte så naiv att jag tror vi kommer leva lyckliga resten av våra dagar, men jag tänker fanimig försöka!! Det är ju bara att titta på all skit vi redan kommit igenom. Dumt? JA! Lärorikt? Mycket.. Det har självklart varit skitjobbigt men det har gjort oss & vårt band förbenat starkt! Vi kommer aldrig kunna komma ifrån varann, även om vi skulle vilja.. Så bra som vi har det nu har vi ALDRIG haft & det gör mig så lycklig. Nu satsar vi på det här Plutt!! Vi har lärt oss av misstagen & framför allt lärt känna oss själva & varann utan & innan.. Nu babblar jag igen :)

Godnatt!



ett smultron?


Bröllopsdagen blev fin.
Jag & Bror köpte en super bok av Paulo Cohelo samt en smultronväxt -yey! Det lär ju sluta med att jag äter upp alla bär innan mamma ens hinner blinka.. Tyvärr var ju inte Tommy med på middagen, fast det var trevligt ändå. Fick reda på att jag inte alls är ensam hemma i helgen, trist! Det gör iofs ingenting, har sån frihet hemma ändå. Men tänkte ha hem tjejerna & ibland är det skönt att slippa tänka på att man är i vägen eller stör.. (för en gångs skull)  På fredag lär det iaf bli nåt sköjj, min Fix ville gå på Mosebacke, var nån speciell klubb just på fredag. Jag är ju alltid öppen för nya ställen! (Gudarna vet att jag måste sluta gå på vissa av mina stammishak..blä!)

Nu kom precis Tommy hem - han har träffat Danny en stund.
Jag tvingade iväg honom, men tror han ville det innerst inne, fast jag var så mysig & kramig :)

Nu ska jag ta en macka, eventuellt fortsätta med lite plugg & gosa med min älskade prins.


<3


Today is gonna be THE day


En bra morgon!
Tog nån timme att komma upp, men jag känner mig själv & ställde förstås klockan ca 2h tidigare än jag faktiskt behövde gå upp. Snabbdusch & frukost med 2 leverpastej mackor, lite bönor med rödlök & fläderdricka. Mums! Men jag saknar min yoghurt.. Knäppt hur duktig jag blivit med frukost. Jag har aldrig, aldrig ätit regelbunden frukost. Mamma & (särskilt) pappa har gjort allt för att få mig att äta, göra frukost på sängen & allt mellan himmel & jord. Ingenting har dock fungerat, förrän nu! Det är väl mitt lilla vis att flyga på egna vingar.. Här i lägenheten hos Tommy städar jag, diskar, äter ordentlig frukost, lagar mat..! Tommy är förstås jätteduktig, jag är faktiskt lite förvånad! Han plockar, fixar, donar.. Och skäller så fint på mig när jag inte fixar disken på direkten. :)
Det är underbart!

Nu verkar dock min Pluttis vara sjuk..
Han är brännhet & har ingen röst, stackarn! Tyvärr kan jag inte stanna hemma & pyssla om honom. Jag har Samhälle om 1h & sen ska jag träna (ta i trä) & fixa present till mina päron. De har bröllopsdag idag! :)  Idag firar de 2år som icke-syndare.. Den dagen, för 2år sen var nog Topp3 av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Jag grät, grät, grät som ett litet barn hela dagen. Var tärna åt mamma & stod med Bror uppe bredvid föräldrarna & vigselförrättaren & försökte få mitt hulkande under kontroll.. Hihi! Tommy var också med den dagen, vilket jag är glad över idag! Det är underbart att idag dela mitt liv med någon som vet allt, varit med om nästan allt. Det är så härligt att han är så stor del av mitt liv & har varit det i 2½ år.

image8
Midsommar 2007. Fotograf: Tommy, som alltid :)

Särskilt på senaste tiden, allt är så annorlunda! Han har ändrat sig drastiskt, blivit bättre på de punkter jag velat, behövt.. Han har lyssnat på mina behov & faktiskt verkligen anpassat sig efter dem. Det gör mig lycklig! Han är nu nästintill perfekt, min Prins. Jag har också blivit bättre antar jag.. Oavsett vad som skett har vi nu det bättre än nånsin förut! Vi har alltid haft det bra, älskat varann & sådär. Men nu har vi "växt till oss" känns det som, löser bråk bättre, tjafsar inte om småsaker & sånt där. Eftersom vi båda är väldigt envisa, starka individer har det blivit rätt hett emellan varven! Men nu hanterar vi istället & det är underbart. Jag vill leva det här livet för alltid..

Bror ringde nyss - saknat honom!
Det ska bli trevligt att träffa honom ikväll.. Men nu - skola!

Ha en fin dag alla söta! Ciao!





Workin,and movin,we're in the zone,we're groovin'!


Stoltheten flödar - jag har varit & sprungit!
Det blev 20min istället för 30, men vad gör det? Jag gick ut för hårt (som alltid..) & sen fick jag ont i min högra vad. Det har jag aldrig fått förut.. Haha, förutom att den krampat när vi har haft sex nån gång som Tommy så glatt kom ihåg. Sötnosen där.. Han lyser verkligen upp mina dagar! &, måste tilläggas, har peppat mig galet idag! Erbjudit sin hjäp med allt från träning till plugg, det är MYCKET uppskattat. Och nu har jag ju bara mig själv att skylla om det inte blir gjort! :)

image7
Gammal bild i min säng i Sjöstaden. Jag gillar att jag är galet vinterblek! ;)

Nu är jag iaf registrerad på en "träningssida", FunBeat.
(Klicka här!)
Den har fått mkt bra recensioner i träningstidningar osv & jag tycker den har mkt bra funktioner! Man kan fylla i mål, över veckor, månader, i minuter eller träningspass, repetitioner, steg osv osv. Man fyller i varje dag vad man gjort, allt räknas om man vill skriva upp det (vardagsmotion & sådär). Det låter kanske tråkigt & segt men faktiskt mkt bra! Dels så ser man ju exakt vad man gör hela tiden, man ser förbättringar, när det går dåligt & om man skriver kommentarer om varje träningspass så kommer man ihåg hur det kändes, vad man gjorde fel/rätt. Jag är nöjd! Jag har gjort mål, följer ett "träningsprogram" om just joggning/löpning. Tycker detta är bra för då "ska" man springa vissa dagar. Det står i min kalender där att jag SKA springa 20min Mån, Ons & Fre. Då skjuter man inte upp det lika lätt (vilket jag är expert på!). Inget mer om detta nu! Jag kommer uppdatera här också, en gång i veckan eller så.. Så får ni se den nakna sanningen om hur det går!

Hoppas ni alla haft en fin, fin måndag!

Ångest, allt allt allt

Smått ångest. Kollat runt olika träningssidor & liknande i nån timme nu.. Så sugen! Men har man den verkliga motivationen? Jaja. Nu ska jag iaf vara duktig & gå ut & springa. Dessa jag-har-slutat-rida-kilona ska, ska, ska bort!

vi 2

Att ha fri tillgång til Tommy's dator är kul! Denna bild är från en fest hos Becca för evigheter sen.. Jag tycker vi är söta! ( & så saknar jag Becca en hel, stor, del! )

frånvaro


Inte blivit nåt bloggande på läänge.. Har verkligen inte haft tid! Jag har inte suttit vid datorn för mer än att kolla SL. Tommy kom hem i helgen & här i vår såpbubbla finns inte plats eller tid för annat riktigt. Denna såpbubbla, som är underbar, har dock sina brister. Jag skar mig igår då jag hackade lök - finns det plåster? Nej. Humpf!! Här är jag svårt skadad som den krigshjälte jag är & ingen som kan hjälpa mig..! Haha, Tommy tyckte nog jag var lite knäpp.

Helgen som gick var mysig! På fredagen var vi i Tanto med ett stort gäng vänner & åt & drack gott. Lördag öppnade jag först kiosken för att sen åka vidare till Konsum & jobba til 20. Det var kaos, som alltid med det "andra" passet.. Sen hem till Såpbubblan & Tommy för en myskväll - jag var rätt slut! På söndagen åkte vi in till stan för att köpa fotbollsbiljetter, åt på Åhlens café uppe på taket, mysigt. Sedan vidare ut till Solna & satte oss på Eken för en öl/ett glas vin, eller tre.. Mina kära, kära svärföräldrar kom också dit, vilket var så trevligt! Får ju aldrig träffa dem längre.. Mötte upp Mikaela & gänget på Norra Stå & fick se världens match! Var faktiskt himla roligt, trots att jag & Mickan blev nerputtade på marken & jag har fortfarande ont!! Jaja..! Måndag var det Konsum jobb & sen ut för att fira min Fix stoora dag! Vi möttes upp i stan med Ted & gick till Bar 54's uteservering på Medis, mkt trevligt. Hon fick en Erika-Fix kväll på Stadsteatern + några glas vin i födelsedagspresent, jag tror verkligen hon blev glad. Jag älskar att ge bort såna saker till de jag älskar!

Nej, nu ska jag duscha innan det kommer hit folk. Så måste vi städa lite också..


image4

En bild Tommy tog på mig förra sommaren..

RSS 2.0