. . .



Jag hatar att behöva gråta.

Im alive again!


Jag fick just ett sex SMS från min Tommy  :)
Min pojke, som han ska vara, lever! Hurray! Hoppet lever fortf.. Oj, oj, oj vad jag längtar tills han kommer hem! Vi kommer inte lämna sängen på 24h.. YUM!

8 sep


YOU HAVE GOT TO BE KIDDING!!

Magsjukan är borta tror ni inte jag får jävla feber!! Jävla skit.. Alltid blir jag sjuk, as. Där har vi beviset Becca- motion är FARLIGT! Gå ut på en ynka liten promenad, bli lite svettig, få upp lite flås & VOILÁ! Feber & allmänt skit. Toppen. Tommy kommer onsdag, tills dess har jag lust att ta nån drog så jag sover drömlöst & vaknar perfekt sminkad, snugga kläder, nyrakad all over & insmord med nån godluktande lotion osv. Vill vara lite fin när han kommer hem, inte sjuk, äcklig osv.
BLÄ!

---


Jag är magsjuk. Tack så väldigt mkt! Jag har ätit yoghurt & druckit Proviva hela veckan, så som jag bör! Men nej, här spelar inte det nån roll!! Jag är arg. Och det är extra jobbigt att ingen är hemma så ingen kan hjälpa mig.. Skulle behöva att nån åkte till Apoteket åt mig.. Fan.
Men nu ska jag lägga mig i badet, värmen kan göra gott!! Ååååh, vad jag saknar Tommy.. Han är alltid så gullig & fin mot mig när jag mår såhär. Han brukar ligga & värma så det blir bättre & serva mig med yoghurt osv.. Fan.

Livet är miserabelt just nu & helst skulle jag bara gråta. Fan.
Ikväll är det förlovningsfest också.. Som jag verkligen vill gå på! Men vi får se, just nu tänker jag verkligen inte gå långt bort från mitt badrum. Fan.

4 sep


Jag är jättespänd inför morgondagen, har väntat på det här väldigt länge. Jag hoppas bara jag inte blir besviken.. Men men, nu är det popcorn & Idol som gäller! Och jag saknar Tommy massor, han ska sitta bredvid mig nu, det är bara så det ska vara.

PUNKT!!

3/4 sep


Ni som inte känner mig kommer tro att jag är knäpp nu, men whatever. Ni andra, som känner mig, ni kommer mest sucka åt mig.. Jag älskar historia, helst historiska noveller & Medeltids Museet ligger på min Topp5 lista. Så fort jag läser en sån bok, ser en historisk film med alla vackra kläder osv.. Ja, ni fattar galoppen? Alltså, Tommy lyssna nu!!, detta är en drömsemester.. Fatta underbart.. Im the princess.. http://www.aftonbladet.se/resa/europa/tyskland/article3135844.ab

Ja, jag kan leva med att jag är fjantig.


3/4 sep


Ja. Det här "slagsmålet". Jag tänker skriva vad som verkligen hände imorgon. Jag, till skillnad från de flesta, var där, bara några meter ifrån, så jag vet. Så alla kan sluta snacka skit nu, TACK!

3/4 sep


Får man tycka smått illa om sin pojkvän just nu för att han inte vill/kan prata m mig just nu?

Jag saknar honom bajsmycket & vill vill vill, behöver behöver behöver prata med honom! Det är det minsta jag kan få liksom.. Fan.

Hatar att jag blir såhär, känner mig needy, patetisk & dum. Faktiskt. Jag vet vet vet att han saknar mig lika mkt, älskar mig lika mkt (om inte mer!!), han behandlar mig som en prinsessa & är underbar på alla vis, verkligen. Men jag hatar att vara svag utan honom, att jag behöver honom så, han är den enda som förstår, som vet.. Det är underbart & hemskt.
Underbart när man har det & vidrigt så fort man måste vara utan det... BLAAAH!! Känner mig halvt schizofren.. Damn.

3 sep; 2


Jag hörde en grej i matsalen igår. En tjej med väldigt, väldigt dålig hy satt vid bordet bredvid mig & pratade om en kille hon precis träffat. Hon satt i säkert i 5min & pratade om hur underbar denna kille var & helt plötsligt; "& dessutom, har han inga finnar eller nåt". Eh, what?! Jag är verkligen helt med på att man ska vara kräsen, nöj dig inte med nåt mindre än vad du vill ha osv. Men samtidigt så bör man väl inte kräva av nåt annat vad man inte kan stå för själv? Jag vet att dålig hy kan vara jättejobbigt & hon har säkert gjort allt hon kunnat för att det ska bli bättre & hon är säkert väldigt osäker om det. Men då borde väl hon av alla inte störas om en kille har samma/liknande problem? Eller är jag helt fel ute?
Jag menar, jag kan väl ibland vilja att min pojke skulle träna lite mer, för han har gått ner en del i muskler pga Norge (svårt att träna på ett gym när man är i 2 länder), detta är förstås inte urviktigt, han är sexig & perfekt som han är!!! Och jag vet att han vill att jag börjar träna igen, jag har nämligen gått upp senaste året ist.. Men man kan liksom inte klaga om man inte är bättre själv, litegrann. Aja, det är en stor skillnad men ändå..

Eller har jag helt fel?

3 sep


Jag diggar att Niagara fallen har parkerat ovanför mitt hus. Det är iofs ganska mysigt att sitta inne i mjukisar när denna storm lurar utanför..

Igår kväll var Tommy ute. Han var på Gordon Ramsay's restaurang London (i NYC då..) & jag är SÅ avundsjuk..!!!!! Jag älskar Gordon, har sett alla säsonger av alla hans program, jag vet allt! Haha, nu låter jag väl knäpp.. Iaf så har jag drömt om att få gå på en av hans restauranger, se hur han gör, på riktigt liksom. Men nej, det är Tommy som får göra. (Och jag vill påpeka att det var JAG som fick honom att upptäcka Gordon, utan mig hade hans liv varit tomt. Haha!) Men han lovade mig att ta kort på allt, menyn, inredning, alla rätterna.. eller ja, jag tvingade honom att göra det. Jag skiter i om han blir generad, han får anstränga sig lite för sin kvinna tycker jag! Jag gick ivrigt in på hans blogg imorse men nej där fanns det inget. Bara skrev att han var full & inte orkade blogga utan slängde bara upp en del bilder. www.gedigen.com/blogg om ni vill se..

Nu ska jag ta nåt att käka! Och det där slagsmålet kan ni ju bara glömma, de ljuger som en häst travar...

2 sep


Blä, idag är ingen bra dag. Jag var sjukt trött imorse (sömnbrist gånger 100) men hasade upp mig ändå - vilket brukar göra mig på bra humör, stolt! Det är en stor grej för mig att ta mig till skolan när jag verkligen inte pallar så bara det brukar göra mig glad.. men icke! I skolan var det iofs bra, hade Religion (grym lärare!) & sen Psykologi. Fick dessutom fritt fram på min kognitiva undersökning som jag ska göra inom psykologin som en del av min tenta. Så nu har jag nåt att göra på morgondagens enorma håltimme! Alltid något.. Efter skolan gick jag hem & somnade på soffan nästan direkt.. sjukt skönt! Nu har jag precis käkat middag & tittar på Judge Judy.. Väntar lite på att humöret ska vända, suck.

Sen att Tommy inte svarar på sms gör mig bara irriterad just nu! Ja, jag vet att jag är larvig.. :(

1 sep;2


Och jag pratade med Tommy på msn lite idag (vilket är weird för jag använder aldrig msn längre!). Det var verkligen jättemysigt, saknar verkligen allting med honom! Blir liksom så intensivt när han är hemma så det blir 10 gånger mer tomt när han åker.. Han har köpt ny dator, MacBook Pro med massa flashiga tillbehör samt helt ny kamerautrustning - så han är nog som jag är på julafton! Hihi. Han saknar nog inte mig alls med alla sina nya leksaker :)

(Dock råkar jag veta att en viss herre inte tänker på sex alls för tillfället för det är för jobbigt! Sötnos.. Tydligen är det alldeles jättehemskt att tänka på sånt utan att ha mig där.. GAH! Jag vill knappt tänka på det själv, usch! Abstinens..)

1 sep


Min dag idag var verkligen supermysig! Jag åkte med mamma & pappa till Skogskyrkogården för en guidad tur. Vår guide var grym & 3h flög förbi! Det var verkligen jätteintressant, man lärde sig en hel del & det öppnar verkligen ens ögon - även för andra saker. Mamma & jag pratade om att hon tycker att jag är reflekterande & eftertänksam (i brist på bättre ord), att jag liksom, ser saker, tänker på en massa saker som kanske inte alla gör. Det var kul att höra! Det är ju faktiskt en väldigt fin komplimang :)  Efter Skogskyrkogården åkte vi upp till Fåfängan för lunch. Det var jätteskönt att stta där i solen & äta god mat! Dessutom har jag inte varit där sedan bröllopet så det var faktiskt rätt speciellt..  Sen promenerade jag & mamma hem medan pappa åkte förbi jobbet lite snabbt.

Superdag verkligen! Som avslutades med mkt god plock-mat framför TVn. Först Kalla fakta som sagt & sedan "Walk The Line" - Johnny Cash filmen.

Imorgon ska jag stavgå med mor halv 8, börjar inte i skolan förrän 12 så. :) Blir en grym start på dagen!

RSS 2.0