heartbreaking


Åh.

Jag skulle ge allt för att kunna gå tillbaka i tiden. Läste inlägget "i vår såpbubbla" & bara gråter. Jag var så lycklig! Hela inlägget sipprar kärlek.. för kär är jag ju! Jag skulle göra vadsomhelst för att få va tillbaka i den där tomma lägenheten halvnaken med en Tommy hos mig. Allt, allt, allt. Det jag hade den dagen med Tommy är allt jag vill ha av livet. Verkligen, allt jag behöver.

Bad, oh so Bad!


Jag är dålig. Jag är riktigt jävla förbannat skit dålig. Jag hatar mig själv just nu. Jag har aldrig ansett mig vara självdestruktiv men nu känns det som att jag långsamt förstör det allra viktigaste jag har i mitt liv. Min lycka & glädje, mitt förhållande med Tommy. Jag älskar honom galet & drömmer bara om att få tillbringa mitt liv tillsammans med honom. Men ändå, ändå gör jag så dåliga saker. Fan.

Jag borde skjutas. Så jävla illa är det.. & ändå somnar jag varje natt gråtandes efter Tommy's famn. Varje morgon värker kroppen & hjärtat efter Tommy's leende, morgonrufs & kramar.. Men säger jag nåt om det? Nej. Är det smart? Nej, inte direkt, jag stänger honom ute, vilket är dumt! Skulle han tro mig om jag berättade nu? Nej, det tror jag verkligen inte.. Han skulle bara tro att jag säger det för att. Jag har verkligen satt mig i en sjukt dålig situation..! Jag älskar ju den där pojken, så så mkt! Jag har drömt i 3år om att få bo ihop med honom & nu när den drömmer är runt hörnet så pissar jag bort det.. Tommy vill ha space, jag ska försöka respektera det & inte höra av mig förrän efter han kommit hem från Madrid. Fan, smärta! Jag är just nu en känslokall jävla zombie för annars skulle jag ju bara tyna bort. Mitt hjärta brinner men jag försöker släcka branden..

Jag kommer alltid vara hans sälunge..

i vår såpbubbla


Bloggtorka!
Nä - faktiskt inte.. Tommy är ju hemma så tiden tillbringas i hans nya lya! Först idag fick vi internet, men inget trådlöst så sitter på golvet precis vid uttaget, haha! & stackars mig som tränat idag, har ju alldeles ont i kroppen.. Så bloggandet har fått ge rum åt viktigare saker. Såsom t.ex. sex, Tommy, inflyttningsfest, sex, vännerna, Tommy, sex & lite ytterligare vänner! And may I add that Im very, very happy..! Livet är rätt gott, känner mig back on track! Han gör mig så himla lugn den där mannen jag lever med.. När jag är med honom är det som en stor såpbubbla av kärlek, trygghet & en känsla att man alltid kan vara sig själv (& vara naken förstås!), dessutom skimrar vår bubbla i lite rosa & blått. Som såpbubblor gör i solen.. :)

Fruktar tyvärr redan då han ska åka.
Som sagt, jag må låta som en svag människa, men det är jag verkligen inte! (Som mina riktiga vänner vet!) Men jag tänker iaf säga hur jobbigt det är att vara ifrån Tommy, att jag har svårt att må bra, sköta mitt liv utan honom! Skola, träning, mat.. allt går ut genom fönstret när T är borta. Jag pallar inte. Men men, snart är han hemma - for good!! Den dagen kommer bli evig lycka.. Jag älskar honom min plutt.

Pappa var inne på jobbet idag också.
Jag var rätt kall, stel. Orkar faktiskt inte! Jag har nog aldrig gått såhär länge utan att jag pratat med mina föräldrar, konstig känsla. Men jag vet att det kommer gå över så fort jag kommer hem, vi kan inte vara arga på varann länge! Vi är lite för close för det faktiskt - vilket oftast är jättebra förstås!

Mina flickor, Isabelle, Fixi & Johanna - ni räddar mig, bästa vänner! Alltid vi 4..
Johan - min riddare i vått & torrt, underbara! Alla år det har varit vi..fabolous!
T, Tommy, Prinsen, Pluttis, Älskling - kärt barn har många namn men du har 10 000tals för jag älskar dig så..!

(Ja, jag är jättekärleksfull & glad idag, so? Det borde alla vara, oftare!)

sometimes - u really make me smile


Idag var en bra dag, trots allt! Rensat ut mina garderober & byrå med kläder - det var mkt kan jag säga! Nu är det iaf gjort & ser jättefint ut.. Nu blir det också lättare att ta med det till T's. JoeJoe kom förbi mitt i rensningen & fick med sig en hel plastkasse full med kläder som jag inte längre ville ha. Allt är ju i bra skick, rensar någorlunda ofta, men en del saker jag aldrig använde som hon blev väldigt glad för. :)

Sedan åt vi middag - kycklingwok! Vi GI-ade & körde med min kända bönsallad istället för ris. JoeJoe påstår ju att hon ska gå ner 5kg till sin födelsedag.. Det kan lyckas, men hennes födelsedag är ca 2månader bort så..aja vi får se! Vi ska iaf träna mkt & äta bra, samt dra ner på en del alko-intag som har varit alldeles för högt denna vinter då vi alla fyra i gänget varit singlar.. Efter middagen tog vi lång promenad runt sjön - en mysig (ny) tradition. Det tar cirka 1timme & vi bubblade på om allt mellan himmel & jord som vanligt! Vi lyckas alltid bearbeta allt viktigt.. I like! Det blev en hel del sanningar sagda också - vilket behövdes! Missförstå mig rätt, JoeJoe & jag är alltid ärliga, men idag kom det fram mkt förklaringar, bakom mitt beteende framför allt. Det var nyttigt. Vår vänskap blir bara starkare & JoeJoe är grym. Finns ingen bättre!!!! Sån enorm kärlek!

Helgen ska bli super. Myskväll med tjejerna på fredag, T hem lördag + bästa vännens inflyttningsfest. Sedan en slapp söndag i älsklingens (&snart mitt!) nya hem. Life is great today!

Tack T & JoeJoe - ni är de största, bästa lyckopillrena en flicka kan ha. Jag älskar er båda så fantastiskt mycket!!!

deal


Låter som jag klagar på T nu.. Det gör jag verkligen inte! Han är bäst & som sagt, får mig alltid att känna mig älskad osv.. Jag är bara så occupied med tankar på T nu, särskilt när han är borta.. Jag älskar honom, han gör mig lycklig. Det är allt jag vill ha, ett liv tillsammans med honom. Punkt.

i dont feel like dancin'


"Jag dör så vacker hon är. Varm. Finast."
"Hon är den finaste människan jag träffat. Hon skulle bli den bästa mamma jag kan föreställa mig och när jag tänker på hur hon ser ut då hon ler mot mig blir jag gråtfärdig så mycket kärlek hon har att ge."
"Jag skulle ge henne allt och jag skulle se till att hon varje dag fick höra hur fantastisk hon är. Hur hon får mig att bli yr så mycket jag älskar henne."


Trots att det är helt fel person som skrivit detta så rör det mig. Det rör nånting inom mig fastän det är skrivet av en ganska hemsk person (som jag aldrig träffat dock) & är skrivet till hans flickvän som jag inte känner & som han bedrar kontinuerligt. Ja, ja. Önskar Tommy skrev så om mig. Missförstå mig rätt, jag vet att T känner detta för mig, tänker så (om inte mer/bättre!). Dessutom är han duktig på att säga det till mig, jag får höra precis hur han känner för mig ofta. Han är (faktiskt) mer romantisk, finare än mig på det sättet. Han är väldigt duktig på att få mig att känna mig älskad, utvald. När han tar mitt ansikte i sina händer, ser mig i ögonen & säger hur mkt han älskar mig, hur fin jag är.. Det är så fint. Än idag, efter 2½år av kärlek så rodnar jag fortf när han gör sådär. Vilket jag ser som ett bra tecken, det är fortf känslor, inte bara ord. Det känns, jag känner det & han känner det, i hjärtat. Och det är ju faktiskt det som är viktigt.
Det är bara det att jag ibland älskar (kanske ibland t.om föredrar) att läsa saker. Där kan min kärlek för sms förklaras! Gillar att kunna ta fram & läsa vad nån sagt, känner. Jag är dessutom väldigt duktig på att "komma ihåg" känslor & när jag läser gamla saker får jag genast tillbaka känslan jag hade då. Jag kan tom rysa av känslan. Det är riktigt härligt. Sen blir det ju särskilt viktigt när han är borta ifrån mig såhär, behövs ju mer då (förstås..).

Nu fick jag ett Godnatt-sms & ska faktiskt sova..
Sussa sött

Liten.. Fjortis? Haha

Erika Liten


Bro hade denna bild på sin FB. Jag har aldrig sett den förr men jag måste vara väldigt liten!
Jag gissar på typ 14-15år pga mina "baggy" jeans & mobilen som jag fick av Tom. Haha, jaja.. Jag är lite iaf solbränd, right?

Need Feedin ?


Ibland är jag en mästerkock! Då min aptit återvände med stark kraft efter jag pratat med Tommy så gjorde jag världens middag. Eller ja.. kanske inte Världens middag, men jag tyckte den var god, haha! Fanns svensk Lammfilé (som tydligen är finaste Lammfilén du kan få..vad nu skillnaden är!) kvar från middagen i fredags så tog den, värmde sockerärtor med lite smör & salt. Sen gjorde jag en bönsallad med Kidneybönor (!!!) & Rödlök samt Tomater - fy satan vad god den blev! Jag har aldrig förr riktigt lyckats med mina bönsallader, de har alltid blivit sådär.. Men denna, oj oj oj..! Sjukt god. Så fastän jag blev mätt av köttet & sockerärtorna kunde jag inte låta bli att äta typ halva bönorna & de är sjukt mättande!

(Jag vet att jag kanske är jättefjantig men jag tänker mycket på hur jag ska laga mat på Loftvägen. Hur jag & Tommy äter tillsammans.. Hur jag lagar mat till oss båda, hur vi lagar mat tillsammans. Jag är fantastisk fjantig, romantisk & naiv.. Men det kanske är det han älskar mig för? Fast han tycker det är jobbigt ibland..)

Ikväll ska jag läsa. Jag saknar att läsa.. I Thai läste jag förstås 1000böcker men speciellt en, "I Drottningens Närhet" av Philippa Gregory, som jag verkligen älskade! Jag lånade den till JoeJoe när jag kom hem för jag visste att hon också skulle älska den. Vilket hon förstås gjorde! (Kan dock bero på att hon är kär i en av karaktärerna som varit död i 300år ca.) Iaf, hon köpte fortsättningen, "Jungfruns Älskare" & snäll som hon är min bästaste av vänner fick jag låna den! Lycka.

Så ha en mysig kväll - I will! 
Ciao!

Ett enda..

.. telefonsamtal

& genast mår jag mycket, mycket, bättre! Tårarna har torkat, min aptit har kommit tillbaka & också orken.

Tack älskling, du gör mig glad.

pain


Återigen - jag ska inte vara uppe sent på natten såhär. Därför tänker jag sova nu & inte skriva allt jag vill om livet. Om hur ledsen jag är, hur skit jag egentligen mår. Vill inte ens tänka på hur mkt ångest jag har för tillfället, vill inte tänka på allt jag borde ta tag i. Jag vill bara ha hem Tommy. Jag skiter i om jag är "svag", fjantig eller vadsomhelst men jag behöver Honom vid min sida. Behöver (och vill!) ha Honom hos mig för att må bra, vara glad. Jag blir lugn med honom, känner mig älskad & kan verkligen slappna av. Fan fan fan. Kom hem till mig.. Jag hatar det här. Det är konstigt hur Norge påverkar mig, jag mår så fantastiskt dåligt, verkligen. Jag vet faktiskt inte hur jag kommer palla psykiskt att han ska vara borta 1-2mån till. Det är en skrämmande tanke-tänk om jag inte orkar? Jag mår inte alls bra av det här. Jag kommer inte göra nåt dumt, det vet jag. Men hur kommer jag må?

Fy fan.

Hunger


Jag är fantastiskt hungrig men har Noll inspiration! Jag ska iaf röra mig ner mot jobbet redan nu, jag kanske får nån ide om mat..
Helgen är lite halvt planerad. Ikväll ev till Johan för att checka hans nya lya, imorgon personalfest.. (får se hur det går..) & söndag skiva. Usch. Så fantastiskt otaggad. Det enda jag ser fram emot är faktiskt att typ.. träffa Niklas på personalfesten, det var länge sen!

(& jag har en väldans lust att köpa massa chips & onyttigheter ikv & frossa framför en film.. men vi får se!)


Kram

Irritation


Det är konstigt hur jag stör mig på saker ibland. Just nu är jag sjukligt irriterad över att mitt köksbord inte har några ben så stolen jag har fötterna på glider iväg! Detta är I-landsproblemet för dagen. Faktiskt mycket jobbigt när man tok kollar på The Hills på datorn!

Idag tränade jag med Johanna - det behövdes! Jag har varit sjuk ca 1½ - 2 månader denna vinter. Hela December var jag out cold & nu de senaste 3veckorna har varit hosta, hosta, feber, feber & snuva, snuva. Roligt? Knappast. Men nu jävlar! Jag skiter i vilket, nu ska jag bli fit. I Thai gick jag ner 3kg & då hade jag typ 3-4kg kvar till min normalvikt. Jag vet inte ens var jag är nu, vågar ärligt inte kolla! Jag ska köra hårt nu ett par veckor så får vi se sen.. Jag har (som tur är!) ganska lätt att komma igång & träna, äta rätt samt gå ner. Jag kan väldigt lätt när jag vill. OCH JAG VILL! Det är fjantigt hur mkt bättre jag mår när jag sköter mig sådär, faktiskt. Fast.. vem gör inte det?

Ciao..

Lärorik dag


Idag har jag lärt mig saker, bla:


  • Man ska inte äta / ha nåt i munnen när man öppnar stora läskiga maskiner på jobbet (t.ex diskmaskinen, grillen eller brödugnen). Idag tuggade jag på ett päron när jag öppnade diskmaskinen & genom all ånga som kom ut fick jag Päron blandat med DiskmedelÅnga Smak i munnen. Inte gott!
  • Det är fantastiskt mysigt att vakna i en tom lägenhet. En säng är allt vi behöver..
  • Aldrig, aldrig, handla efter jobbet på tom mage efter att ha tittat på när folk handlat chips, cola & Tacos hela kvällen.
  • Jag saknar jobbet ibland & känns rätt skönt att "komma tillbaka".
  • Ett frimärke till Norge för ett litet, liiitet brev kostar 11kr (!!!). Okej när man försöker vara romantisk mot sin man men det där är ju befängt!

Movin' Day !


Idag är den stora dagen!
Inte födelsedagen då, den var i Söndags.. Hehe. Nä idag, på Ami's födelsedag (!!!), ska det flyttas!!! T har ju kirrat lägenhet & idag är det dags. Jag flyttar inte in idag förstås, T är ju fortf kvar i Norge, iaf till Juni, men när han är hemma är det här vi är! Jag är så excited!!!!!!!!!! Jag tror jag är mer uppspelt än T faktiskt. För honom är detta inte en dag för tidigt, men ändå naturligt, ingen stor grej sådär. Men jag? Jag är fullkomligt tokig! Jag inreder, målar, köper saker i huvudet. Planerar inflyttningsfest, middagar, filmkvällar, mys, alla ställen vi ska ha sex på, gå omkring naken jämt utan att bry sig, haha! Nä men ärligt, jag är.. knäpp.

Men faktiskt, om typ 2h ska T åka in till banken.
Möta upp päronen & köpa en lägenhet! Poff liksom, han kommer äga en lägenhet.

Nu vill T att vi gör nåt annat!
Haha, han verkar tycka det är tråkigt när jag bloggar vid datorn, humm.. Konstigt tycker jag! Ikväll lär det ju inte bli nåt bloggande, tror inte Bredbandet är på i lägenheten, men kan ju hopppas! Mamma kommer förbi lägenheten ikväll också, ska bli trevligt. Det var så länge sen vi sågs.. Känns dumt.
Åh juste! Jag är bjuden till Beccs i Köping kommande helg. Vore himla trevligt, en lugn helg på landet med djuren & lite tävling. Sen vill jag ju se hennes nya pållar!! Så himla roligt, jag är så glad! Jag hoppas verkligen det blir superbr, men det blir det nog.. Hon har en tendens att fixa det där med de där hö ätande monstrena vi älskar så..

Nej nu springer jag! Världens bästa dag!! Happy, happy.

long time - no see !


En händelserik helg!
I fredags var jag med flickorna mina ( minus Japan Fixi! ) & var hos J & drack öl & vin. Väldigt trevligt! Kom väl hem till T med nattbussen vid halv 4 (!!!), han blev väl smått irriterad av mitt smått druckna inramlande. & inget sex fick jag heller. Suck! Haha, men det blev en mkt bra morgon ist... Kl 1 kom tjocka släkten (hans!) för att fira den där stora dagen vi alla väntat på. Det blev födelsedags fika med tårta & allt som hör till. T fick bla en dammsugare av mormor & morfar - mkt bra!

"Har du kollat vad det är för dammsugare T? Är det nån bra?"
"Äh, det blir nog bra. Det är ju ändå du som ska använda den!" 
-  Haha, mkt roligt!

Men sant faktiskt.
Jag & T bestämde redan för 2år sen att när vi bor ihop så ska han tvätta & jag städa. (Det är förstås inte skrivet i sten men en bra grund...) Dessutom tycker jag om att städa. Själva plockandet av saker går fetbort men själva dammsugandet & skurandet osv tycker jag faktiskt riktigt bra om at times. Hög musik & hotpants & linne så är det kirrat!

På lördagskvällen blev det utgång med ett stort gäng!
Vi började på Högbergs, jag & T ensamma först. Det är kanske fjantigt men vi har sååå trevligt ute själva, känns som en riktigt bra dejt. Fast vi varit tillsammans i snart 3år. Iaf, sen anslöt massa folk & det var trevligt det med! Jag sprang på Sussie, en superhärlig tjej som brorsan dejtade (&var rätt dum mot, faktiskt!) ganska länge. Vi har aldrig träffats förut men jag kände igen henne direkt & vi hade ett långt, kul samtal! Sedan bar det vidare till nåt ställe där Eriksson, Bosse & co befann sig. Där blev det mkt mkt dans, vilket var kul! Blev nattbuss hem då vi sparar pengar & kom hem halv 3 (eller 4 beroende på vilken tid man ville tro på..).

Dagen efter var man rätt seg, men det var bara att tagga till - FOTBOLL!!
Allsvensk premiär med AIK - Kalmar FF hemma på Råsunda. Söndagen var ju T's riktiga födelsedag så nu jevlar.. Vi åkte in tidigt, mötte upp Michaela, Youssef + 2 & var med på mottagandet - mkt häftigt!! Sen satte vi oss på nåt hak i Solna C & jag lyckades klämma 2 glas vin (!!!), rätt bra kämpat måste jag säga.. Efter matchen käkade vi med SteffeWärdshuset, sen hem, sova tidigt för att vakna kl 12.. Suck. Blev 2 filmer & sen snutta kudde!  En bra, mkt bra, helg!

RSS 2.0