Will Ferrell !


Jag älskar Talladega Nights!
Det är faktiskt en riktigt bra film, fast jag sett den ett flertal gånger. Will Ferrell är ju bara bäst! Den har vi iaf sett nu, efter en del tjafs om att Tommy lämnat alla sina nya, cooola filmer i Norge, den klunsen. ;)

Nu väntar en familjemiddag i Casa Sjöstaden.
(& Tommy är skitsnygg i sin nya skjorta, mums!)

Ha en kul kväll - Ciao!

snowy mornin'


Världens bästa morgon!
Blev väckt superdupermysigt imorse & med ett sånt uppvaknande känns det som att allt kommer bli rätt idag?! Nu lyssnas det på p3 (suck) & ska ätas lite frulle. Sen ska vi nog spendera lite tid med gud-vet-vad tills jag måste hem & duscha & fixa mig för kvällen. Ikväll är det After Work (fast ingen av oss jobbar idag, haha!) & öl med Peter, Tommy & gänget. Ska bli mycket trevligt faktiskt, det var länge sen.. & all tid med Tommy är ju superdupermysig!

Nu suckas det här bredvid mig!
Gotta go..

Puss & Kärlek till er..
(för jag får mycket sånt just nu!)


Ciaoo!

weekend from hell


Äntligen hemma!
Denna jobbhelg har varit den värsta på länge. Inte, som man kan tro, för att det varit stressigt, mycket att göra, nej då. Jag har aldrig jobbat en segare helg! Vi hade verkligen ingen försäljning & jag höll på att bli tokig. Fanns ju inget att göra! Allt som ska vara klart på söndag kväll hade vi kirrat redan lördag eftermiddag. Vilket var skönt men.. att leta arbete är så tråkigt. Andreas & jag knorrade lite på varann men vi talade ut & det löste sig, vi hade riktigt kul tillslut, som vanligt.

Men nu är jag hemma, hos Tommy då.
Han har precis blivit klar med att redigera en fyllefilm från Åre när han dansar, riktigt kul! Den ligger nu på Facebook & jag har insett att jag inte kan förneka att jag känner den där dansande dåren, hehe. Ne, han är så söt min Prins, vackraste som går att hitta! Nu ska vi äta mat sen blir det Popcorn & Hallonsoda (barnsliga Erika!) framför en bra film..

Idag inträffade också mitt & Johannas första bråk.
Det var inte alls så farligt & löstes faktiskt över 2sms. Men nu är det över iaf, haha! Fjantigare vänner får man väl leta efter.. Jag älskar henne så förjävla jobbigt mkt ibland. Kvinna! Förtrolla mig sådär ! :)

Det händer mycket i närmaste framtiden men det gör inget.
Jag är lycklig. Faktiskt lyckligare än på mkt länge.

Jag har hittat hem..

and it hurts with every heartbeat


Min arm luktar lakrits. Jag skulle vara sådär extra duktig på jobbet & få en klapp på huvudet av Bettan (hehe!). Dessutom kommer ju BRO imorgon så jag tänkte det vore bra att städa undan lite på lagret & plocka ihop 2haltvomma burar.. Den ena var halvfull med Karamellkungen-lådor & när jag ska flytta en med Lakrits Dödskallar åker förstås 3kg pulver (de där vita de är täckta med, ni vet) ut över min arm! Det såg ut som jag åldrats 80år på armen. Ibland är mitt jobb ganska roande! (Dessutom blev Bettan väldigt glad så jag fick beröm!)

Annars har faktiskt mkt hänt ikväll. Inget bra alls dock. Fan, jag förstör allt! Bara för att jag hade så jävla bråttom att visa att jag gått vidare, låtsas att jag mådde bra så förstör jag det viktigaste i mitt liv.
Visst är jag duktig?
Mitt hjärta har alltid, alltid velat samma sak, hela tiden. Min hjärna må har fuckat ur, försökt leka rebell men man kan inte, aldrig, någonsin, fly undan vad hjärtat vill! Du vet precis vad mitt hjärta vill ha, jag vet precis. Då gör man det. Vi kan båda ha den där drömmen, på Loftvägen..

(Instick! Tittar på Scrubs, & just nu sa Turk till Carla att han älskar henne. Att hon irriterar skiten ur honom men att han vill tillbringa varje sekund med henne. Fan, sånt där får mig att böla. Får mig att tänka på första gången jag sa det till dig.. fy fan, smärta.)

Nej, nu räcker det. Jag bara gråter & är ledsen. Jag vill ha fredag, nu. Fredag fredag fredag! Fredag kan antingen bli mitt livs bästa dag, eller mitt livs värsta. Det är nu eller aldrig. Allt eller inget. Satsa eller förlora.

I'm in - are you ?

nu


Jag längtar. Jag längtar till fredag, mest faktiskt.

buellerbä? BU


Jag orkar faktiskt inte. Jag orkar ingenting just nu. Jag vet inte om det beror på att jag är halvsjuk eller vafan, nåt är det. Det känns mest som att luften gått ur mig. Jag orkar inte göra det rätta, jag orkar inte vara snäll mot människor eller.. nånting egentligen. Jag orkar inte med folk, alls. Det är så fjantigt att det blir såhär för jag känner ju mig själv, utan & innan. Hallå terapiskadad.. Jag ser tecknena, vet precis varför jag gör de här små sakerna jag gör när jag mår dåligt, märker precis vad jag gör & vad det är på väg. Suck. Jag vet att jag hanterar det här helt fel, jag borde rycka upp mig & göra det som jag vet, vet, vet gör att jag mår bättre. Men jag orkar faktiskt inte.

Låt mig vara en liten skit ett tag..

Det är ganska lustigt. Man vill alltid bli stor, bli behandlad som en vuxen, bla bla bla. Men helt plötsligt blir 13 igen & gråter under täcket..
Nej, nu ska jag gå & sova, eller iaf försöka. Imorgon är en ny dag right? (& jag hatar, hatar när folk inte svarar på sms!)

Ciao!

Pain Or Gain ?


Jag vet inte om det jag gör är rätt. Om man tänker rent intellektuellt & logiskt. Men det är det enda mitt hjärta vill.. Hur fel det än är!

Fan, om livet kunde vara lätt ibland! Jag vill spola fram tiden 1 år eller 2.. Vill veta hur allt löser sig. Nu vill jag bara, ahh.. sova. Ta en kopp med varm soppa (italiensk minestrone!) & krypa ner i sängen med min febriga kropp & hoppas att jag vaknar upp till en bättre morgon (jag är ju faktiskt ledig!). Jag kanske borde städa ut mina garderober imorgon bara för att ha ett projekt & inte toksmsa & tänka dumma tankar hela dagen? Det är nog en bra ide..

Sov gott alla.

Ciao..

Mail till Fix i Japan !


Fix drog till Japan i Söndags & vi ska ha mailkontakt, som vi hade när jag var i Thai. Mycket mysigt faktiskt, att maila (brevväxla.. hihi!) med en så nära vän som Fix. Tar det hela till en ny nivå, kärleken bara växer, haha!

Här är iaf första mailet ifrån mig..


Fix, gumman! Hur gick resan? Fick inget sms så jag var lite nojig ett tag.. Hoppas iaf det inte var FÖR hemskt, du är så duktig!  

Psyk provet idag gick nog helt okej.. Dåligt prov dock, exemplena på försvarsmekanismer var ju Exakt samma papper som det vi fått att öva på. Suck. Imorgon är vi lediga, utan nån anledning.. Slappt, slappt, slappt! Jag klagar inte för jag mår bara sämre.. Känner mig febrig i kroppen, du vet sådär ruggig? & så gör det ont att ta på huden & sådär.. Så mitt humör är i botten, pallar inte vara sjuk!  

Vi saknar dig här hemma gums - men jag vill ha massa mail! & så ska jag uppdatera dig, hippefester eller vad som än händer,,  

Hälsa päronen & NJUT, NJUT, NJUT! (btw förväntar jag mig sånt där coolt godis du köpte till Yolanda sist, hihi!) Älskar dig, pusskram!

FRIDAY NIGHT


Gårdagskvällen blev riktigt bra! Stannade hemma rätt länge & åt en lååång, god middag med ett jättegott rödvin pappa hade hittat. Italienska viner är fan alltid rätt! Vi pratade om allt. allt sådär så som vi gör. De retade mig för C.R. & jag berättade allt förstås, bättre att vara helt ärlig om det. Vi pratade om Tommy, mamma sa att hon jättegärna vill bjuda honom på middag när han kommer hem (om vi nu klarar av att vara vänner, sa hon). Vi pratade om skolan & hur jag mår & bla bla bla. Vi hann igenom 2 flaskor vin innan jag hoppade in i duschen.

Kvällen var ju rätt öppen. Men jag ringde Johan, min bebis! Självklart ställer han upp & bjuder direkt med mig ut, alltid bästaste Johan. Så jag drog in till stan & mötte upp honom, Bejer, Melle & Kenny + lite av Johans arbetskamrater på Fenix. Har bara varit där en gång men jag gillade det bättre nu! Lite som Kvarnen (haha!) fast mindre & lite mer classy. Men fortf söder, I like. Det var roligt att träffa de andra grabbarna också - det var länge sen! & förstås att prata med Johan, jag mår så bra då. Han är verkligen den bästa vännen en flicka kan få.. helt underbar!

Förstås blev det Kvarnen en sväng sen - SUCK! Jaja, vad gör man. Andreas var glad & söt som vanligt. Min garderobskille fick Fix nummer eftersom hon trånat lite, hehe. Vi får se vad hon tycker om det! Sen åkte jag & C.R. hem, jag fick Oboy (lycka!) & så tog vi den där jäkla Cabernet Sauvignonen som stått i köket i 2 månader, haha! Victory is mine!

Sen ska jag på teater med kusinen, det är min julklapp till henne! Det ska bli riktigt roligt, vi har ju inte setts på så länge... Sen ska jag fira av Fix som ska till Japan (avis? neeej).

Ha en bra dag, det ska jag.. Ciao!

ORKA


Tommy smsade mig idag. Han skrev att jag inte behöver "oroa" mig för honom mer, han mår bra nu, har kommit över mig. Det glädjer mig att han inte är sådär galet tok-ledsen som han var ett tag. Han åt inte, träffade inte folk..låg bara inne & såg på DVDer typ. Jag är glad att den perioden är över (om den nu är det!), för det var sjukt jobbigt. Jag hatar när Tommy mår dåligt! Så självklart är jag glad, klart det känns skönt! (not) Men.. ah, det visar verkligen att jag tog rätt beslut. Det var det jobbigaste jag har gjort, men nu vet jag, på riktigt! Det värsta för mig har nog varit tanken på att inte ha honom i mitt liv. Vill inte vara tillsammans med honom men vill ändå inte vara som främlingar liksom.. Vi har gått igenom så mkt tillsammans & under så lång tid.. det går liksom inte att bara släppa, helt sådär, pang-bom!

Iaf, nu vet jag till 350% att jag tog rätt beslut. Om det tog honom typ 2 veckor att gå vidare, må bra så.. För 2dagar sen var han tok-kär i mig & ville gifta sig, skaffa barn, han bad mig att flytta in med honom & ha ett liv med honom, på riktigt, att det skulle vara vi för alltid, att vi verkligen skulle satsa! Nu är han HappyHappy utan mig så. Missförstå mig rätt - jag tycker det är bra att han "gått vidare" men jag gillar inte att jag bli överbevisad såhär. Det visar bara att det inte var vår tid. Innerst inne ville han det inte heller, men han kunde bara inte erkänna det för sig själv.. Nånting var det iaf för nu är han nog en gladare singel än jag. Äh, vet inte vad jag ska säga.. Det bara stör mig samtidigt som det gör mig lättad, som en tyngd är borta från mina axlar! Kan man känna båda? (Men egentligen så jävla ledsen!! Fan, du ska ju vara med mig, bara mig.. Gör så jävla ont att inte vara din!)



Vad händer ikväll?
Det är väl den stora frågan. Min lön blev pissliten eftersom jag var i Thailand förra månaden & det kombinerat med en enorm telefonräkning (det är dyrt att göra slut med folk i Norge..!) gör att jag är urfattig. Okej, det var en överdrift men iaf, mkt mkt mkt mkt mindre än vad jag är van vid att leva på. Så vet jag inte om det är ikväll eller imorgon vi ska fira av Fix som ska till Japan i 2v. I sista hand har jag blivit hembjuden till Fredrik (gamlingen!) som inte klarar av att festa & ska ha en filmkväll & ville ha mig där..

Först är det förstås middag med kära föräldrar! Jag har inte spenderat mkt tid alls hemma de senaste veckorna.. Vet inte varför, har väl flytt från saker & då är det lättare att inte vara hemma. Det är tur att jag har många sovkompisar! Det är faktiskt jättemktmys..!

Nu ska jag ta en snabbdusch & sen får vi se vad som händer.. !

Ciao!

LillLördag


Gårdagskvällen var rolig. Det var kul att träffa Beccs igen & snacka skit! Träffade också Sebbe. Johan & folk på Retro, sen drog vi vidare till Laroy där de styrde upp bord & massa champagne. Tyvärr är jag inte så stor i champagne om det inte är sötsliskig italiensk.. Vi hade kul, jag dansade en massa förstås!!! Im an animal när det gäller..! Av nån anledning tyckte Sebbe det var roligt att slå mig på rumpan när jag dansade & när jag sa det till Beccs sa hon bara "slå tillbaka då". Så det gjorde jag, mohaha! Sen hade vi ett litet krig där, han skulle ju bitas & pussas & grejer.. Aja, vi hade iaf roligt! :)

Tommy ville att jag skulle sova hos honom, "sista natten". Suck! Glöm att jag vill sova bredvid honom när han ljuger för mig & träffar massa tjejer. Missförstå mig rätt nu - han får träffa hur många tjejer han vill, verkligen!! Men jag föredrar att man då säger som det är istället, plus att jag verkligen inte vill sova hos honom när han har gjort Gud-vet-vad med nån brud. Äckligt! Det är tråkigt för jag tycker ju om honom & vi har haft good times, synd att det ska bli såhär. Men det där giftermålet & barnen får verkligen vänta, typ 10 år.  Jag blir bara så trött, känns inte så ärligt när han ringer INNAN han träffar tjejen & säger hur mkt han älskar mig & bla bla bla. Sen när han är med tjejen kan han inte ens säga puss när vi lägger på luren, utan "hej". Jävla hypocrite! (Stavning? haha) Nej, känns fantastiskt oärligt! Och jag kan ta det mesta men oärlighet - nej tack. Då är vår relation (vänskap?), vad den nu är/blir, förstörd. Det gjorde mig så jääävla, jävla ledsen. Broke my heart!

...

Home sweeeeet Home!


Beccs är hemma! Visserligen drar hon till SkitKöping (ja, så heter det!) på torsdag men ändå, hon är hemma! Vi ska käka mongoliskt imorgon & prata skit.. Eventuellt dela på en flaska vin också.. Det var länge sen, saknat de där stunderna. Sen får hon helt enkelt bjuda mig till SkitKöping snarast. Så fort jag har en ledig helg tycker jag, faktiskt!

En annan som är hemma är den där TommyLommy vi alla älskar.. Det är skönt att ha honom hemma, verkligen. Men jag måste säga att det brast i hjärtat när jag kramade om honom, dels av obvious reasons men också, han har gått ner 8-10 kg!!! På endast 2-3 veckor har alla muskler bara försvunnit & kvar är en smal, spinkig sak.. Antar att det blir så när man slutar äta.. men faaaan vad jobbigt det var att se! Igår var jag bjuden på middag hos Tommy & familj, det var supertrevligt, har ju inte träffat dem på länge! Säga vad man vill om hur det är mellan oss eller vad som kommer hända - men det är jätteskönt att ha honom hemma, att få träffa honom.

Jag kommer nog alltid att vara hans prinsessa..

hey u !


Fredagen var kalas - riktigt kalas! Vet inte vad som hände riktigt men gryyymt var det! Den kvällen får mig bara att längta mer till sommaren- detta är vår sommar! Jag älskar mina tjejor, vi har det bäst tillsammans..

Lördagen spenderades i misär. Jag köpte Hallonsoda, vältrade i nostalgi & försökte att inte sova hela dagen.

Blää, jag har ingen lust. Tommy kommer hit inom en timme & jag är alldeles nojjig!

bra start


Kvällen började iaf bra. Fixade mig ju innan jobbet & när jag kom ut i trapphuset så träffade jag min snälla granne som sa hur fiiin jag var! Sen när jag kommit ner i hissen träffade jag en gammal väns mor & hon sa också att jag var superfin & vilket härligt hår jag har. Jag var på topp! Jobbandet gick också bra.. Skönt att ha Andreas där- vi är dream team. Åkte till Fix efter jobbet & resten av kvällen är historia, så att säga.. Mår iaf helt okej nu!

Nu ska jag träffa Fredrik på Jimmy's - mys! Det var toklänge sen jag var där så det känns helt okej.. Saknar att hänga där, mitt favorit plejs. Jag har lovat att bjuda på en öl & en pratstund, sen ville Johan ses så åker ev. till honom sen!

Ha en hääärlig lördag!
Tjing

turns and tumbles


Det pirrar i magen. Känns bra, rätt, galet!

Såg just på nätet att en gammal klasskamrat växt upp till en snygg ung man, framgångsrik fotograf & tillsammans med en glamourmodell på 30+ (verkar vara urgullig tjej, tjuvläst hennes blogg!). Livet är allt lustigt ibland. I plugget var han lite småstörig rock kille med för långt hår. Jag diggade honom alltid dock, han var cool. Han körde sitt eget race liksom!

Hittat en annan blogg av en "anonym" kille (vet dock exakt vem han är) som bla. bloggat om min arbetsplats & tagit bild & allt. Som tur är var jag inte föremål för fotot utan min arbetskollega Anna. Pheew! Hemskt inlägg dock om hur hon blödit näsblod i kassan & ingen kunde byta av henne.. När skedde detta? Hallå, vad är det för ställe jag jobbar på?!! Jaja, Anna är ju rätt speciell själv så hon sa säkert inget till nån.. Men ändå, hemska tanke.

Nu borde jag sova. Blir inget av att träffa Andreas ikv - ingen lust. Jag ska lägga mig i sängen (vår säng!) & drömma om framtiden.. Fan, om det blir vad jag vill, vad lycklig jag kommer vara då.

Tänker på Karin, saknar henne, de, allihopa. Tänkte bjuda ut henne på en middag, bara vi två, när hon fyller år. Tror hon skulle gilla det..

Sussa sött - det ska jag!

let me hear ya soul sister


Blir så så sjukt svårt när du säger allt det där jag har behövt höra så länge. Jag har nog gett upp på oss, innerst inne. Men jag klarar inte av att släppa, inte än..

Som jag sa, jag skulle kunna bli tillsammans igen endast pga din familj. Elof, Malin, Jocke, Gun, Karin, Steffe.. tom dina jekla kusiner! Jag älskar dem galet & tanken på att inte vara deras svärdotter, syster, vän längre gör mig mer ont än jag själv ens kan förstå.. Jag vet att ingen tror på oss, alla bara skrattar & ler när jag säger att det är slut - "äsch, ni kommer bara bli ihop igen!". Ett tag gjorde det mig sur, men sen, varför då? De ser ju tydligen att vi inte kan släppa varann, inte kan låta bli, inte kan sluta umgås, älska varann. Sen om de skrattar åt oss på ett dåligt sätt, fuck it. Deras problem.

Du & jag i den där lägenheten, det är min dröm, min största största dröm! Jag har fantiserat om det så länge, längtat.. Nu står lägenheten där & du med öppna armar, beredda att välkomna mig. Jag tvekar, det gör jag. Du ska få bevisa en himla massa & gå på knäna för att få mig, för jag är så bra. För när det gäller, när det är du & jag, då ger jag allt jag är, hela min existens för din lycka! Det vet du. Ta vara på det, alltid.

Hjärnan må säga vad den vill, mitt hjärta, min varelse & min kropp skriker efter dig & kommer nog alltid göra det. Så djupt rotad i mig finns du, bara du. Fan, det här var inte meningen.. Ville ju bort, göra slut-slut, men det verkar inte gå.


Så nära får ingen gå..

2day


Ikväll ska jag träffa Andreas. Ska bli trevligt! Vi hade det så trevligt sist så jag ser fram emot det! Jag fick frukost, mkt prat, middag samt en fantastiskt skön säng.. Det är också ett litet plus att han pratar sån där mjuk, mysig norrländska.. Jag bara ryser! Gah.

Men det är efter jobbet. Först är det 4½ timme av att lassa frukt & försöka få folk att jobba. Andreas är inte med idag så vi får se hur det går! Tror inte det finns nån som kan grillen eller charken så kommer väl sluta med att jag gör allt?! Jaja, det är en utmaning, right? Jag har faktiskt väldans roligt på jobbet.. Det kan ingen säga emot! Men ändå blir det skönt när Bettan kommer tillbaka, att ha ansvar & piska folk är inte superkul i längden.

GE MIG FREDAG! Jag är så så pepp! Känns dock fjantigt att gå tillbaka till samma ställe, igen. Jag känner inte bara vakterna, garderobskillarna, bartenderna & städpersonalen utan också ägaren - som bara är där 1dag/vecka, om inte mindre! Han vet också att jag är stammis liksom. Suck. Men tjejerna vill dit & vi lär ha grymt kul!

Nu måste jag rusa om jag ska hinna käka ett päron innan work, work.

Ciao!

glädjen - det är allt


Just nu.. jag vet inte, bryr mig inte så mkt. Jag umgås ganska mkt med ChristopherRobin & jag vet faktiskt inte alls vad det är för nånting. Inget romantiskt eller förhållande förstås, han vill det nog ännu mindre än jag! Vi lär väl känna varann.. & har supermysigt & trevligt tillsammans. Men just nu bryr jag mig faktiskt inte alls, jag gör bara vad som får mig att le, må bra, inte tänka på allt jobbigt. Och han får mig verkligen att må bättre.

Ungefär som Johanna får mig att må bättre, Fixi & Isabelle. Att gå ut & dricka drinkar på fredag, att träna efter skolan.. Att dela mitt liv med de människor jag tycker allra bäst om. Det är precis vad jag behöver.

Idag borde jag åkt till stan & köpt wax, silvershampoo, träningsgrejer & helst en ny klänning till Fre.. Jag behöver egentligen inte en men alla mina klänningar är så så somriga, vill ha en att ha nu! Älskar att ha klänning..! Men det blev det inget av, blev en Sex & the City eftermiddag istället.. Nej, nu ska jag käka mat & vila inför jobbet!

Ciao!

Studenter..

Ikväll ska jag dela på en vinare med Emil - min student! Studenter är bra att ha.. Han tycker om mig extra mkt just nu, sist jag var hos honom lämnade jag en halv Pizza i hans sorgliga kylskåp så att han hade nåt att äta när han kom hem. Jag är snäll & fick genast 10pluspoäng! Men seriöst - han har 2 ägg, 1 Sweet&Sour-sås & A-fil i sitt kylskåp, thats it! & förstås musli i skåpet.. Alf & Eric käkade (förstås!) upp halva hans popcorn-förråd med Grillkrydda (?) på, så till slut var halva golvet var täckt. Alf kan inte poppa popcorn & brände dem förstås, vilket löstes - med MER Grillkrydda.
Män. Studenter.

De är rätt bra att ha.

Mitt hjärta



Detta gjorde ganska ont att se.

image2


Minnen.
We've had some really good times..
<3


Lyx !


Idag har jag faktiskt fått frukost! Helt otroligt, jag blev nästan chockad. Det kändes iaf bra att sitta i sängen, äta mackor & kolla på Nyhetsmorgon. Blev förstås sen till skolan men struntsamma!

Efter skolan har jag smsat med en full Scott som sitter i Thailand, det var rätt underhållande! Han hade druckit 5 Long Island Ice Teas & de är rätt starka.. Vi bestämde iaf att det ska bli en middag i hans nya lya när han kommer hem, har ju inte sett den än!

Nej, nu ska jag nog ta nåt att käka, börjar jobba snart! Blaaah.

RSS 2.0