ny människa


En jättefin kväll.
En bra dag i allmänhet. Jag hann inte alls med allt jag ville men det gör inget. Jag har tränat med mor, jag har myst framför mina favoritserier. Jag har badat, länge. Skrubbat, rakat, smort & tvättat allt supernoga & jag känner mig som en nyponros (som mormor skulle säga!).. Jag har fixat mina naglar & sitter i morgonrocken.. Livet är sjukt gott! Jag ska snart lägga mig med en kopp varm O'boy & min favoritbok. Som sagt, livet är gott.

Ikväll saknar jag ingen.
Vill inte ha nån här, vill inte vara någon annanstans. Det är faktiskt den bästa känslan i världen. Vem behöver nån som behöver nån? En av de bästa låtarna av min barndom..

Min Alexander

Världens finaste Alex skickar världens finaste mejl. Han gör mig lycklig, varje dag.

För- och nackdelar med kontant betalning:
+ Vi har anledning att ses en gång innan du åker till fjällen.
- Du måste springa runt med kontanter och fickludd som liksom följer med när jag tar upp pengarna ur fickan.

För- och nackdelar med betalning via bank:
+ Du slipper krångla med en massa sedlar, mynt och fickludd.
- Vi ses inte innan du åker till fjällen.

Mitt hjärta röstar för kontant betalning. Min praktiska sida röstar för betalning via bank.

Hemlös med Skiva!


Hemma igen.
För första gången på evigheter känns det som. Jag sov hemma i fredags & var här delar av lördagen men kändes som jag bara vände.. Jag har verkligen inte varit här i hjärtat på evigheter.. Vilket är dumt, jag borde inte gömma mig hos Andreas.. Men han gör det ju svårt också, skämmer bort mig på nästan alla sätt en flicka behöver. Men det är dags att sluta leka hem, faktiskt. Jag kan inte bo mer hos Andreas än hemma, det funkar inte.

Iallafall.
På torsdag om två veckor (16 April) är det min studentskiva. Jag har mejlat & pratat med en del men absolut inte med alla jag vill ha där.. Så om ni vill komma, hör av er! Maila, ring, vadsomhelst, vill ni komma så hör av er. The more the merrier.

Ciao.

HJÄLP!!!


Efterlysning!! Min söta, underbara Maria på jobbet behöver boende!!!! Hon verkar inte kunna bo kvar i den lägenheten hon bor i nu.. Jag hade låtit henne bo hos mig om jag inte bodde hemma.. Jag flyttar ju dessutom inte förrän Oktober så min hjälp är sjukt avlägsen. Vi klickade direkt när vi träffades eftersom vi båda är grymt trevliga. Jag tyckte lite illa om henne i 2 sek eftersom hon är så förbaskat vacker.. Helt allvarligt, sötare tjej får man leta efter! Hon är definitionen av hur jag skulle se ut om jag kunde trolla. Satan i gatan. Och hon matchar faktiskt det med en sjukt skön personlighet! Dessutom kommer hon från Kalmar så hon pratar sött, inte skånska men man kan höra liiiiite var hon kommer ifrån. Sjukt sött!

Iallafall. Hon är en riktigt bra tjej, jobbar på två jobb & är riktigt skön som sagt. Så om NÅGON vet om någon som kanske hyr ut rum, har en tom lägenhet stående eller behöver dela lägenhet, Hör av er till mig!! Maila mig på [email protected] eller på Facebook.

Kolla runt med era vänner - nästa gång kanske ni behöver hjälp!!

nothing new


Finns inte mycket att säga. Är hemma hos Andreas, som vanligt. Lite seg, som vanligt. Har en massa saker jag borde göra, som vanligt. Tänker för mycket, som vanligt. Har nog tagit mig vatten över huvudet, som vanligt. Tänker mycket på Tommy, som vanligt. Våndas över ett viktigt beslut jag måste ta, hellre förr än senare. Mitt hjärta & hjärna strider som aldrig förr. Jag vet egentligen vad jag måste göra men det går emot allt jag lärt mig, allt jag värdesätter.. Fan.

Men nej, jag tänker inte på det mer. Det får bli som det blir!! Nu ska jag kolla lite mer på TV & sedan börja röra mig.

toppklass


Sjukt bra helg! Fredagen var rätt deppig i början men jag tog mig i kragen & mötte upp Alex på en krog i stan med hans arbetskamrater. Var riktigt trevligt! Karaoke, fulla arbetskamrater & mycket roligt prat. Stötte även på Danny stående vid BlackJack-bordet (förstås!!) & hans flickvän Frida. Det var verkligen jättetrevligt! Vi hängde hela kvällen & fulsjöng en hel del.. Haha. Sedan åkte jag & Alex hem till mig, åt rostmackor & kollade Friends. Toppklass!

Dagen efter blev det mer Friends..
Vi låg i sängen rätt länge men drog oss sedan in till stan. Handlade två par jeans, en topp & ett läppglans till mig.. Är riktigt nöjd! Sedan svängde vi förbi LoJ som är min kusins café - riktigt mysigt!! De öppnar först på onsdag men det såg riktigt bra ut redan nu. Och en superfin uteservering!! Där kommer jag nog hänga en del i sommar.. Katarina Bangata 20, precis vid Götgatan, så läget är ju perfekt.

Sedan åt jag & Alex middag hos mig. Han gick under matchen & Nicklas kom efter matchen var slut. Snackade massa skit med Nicklas som vanligt & åkte sedan in till stan & gick på East med Douglas. Vid stängning slängde jag ett mess till Andreas & han sprang hem för att möta mig.. Haha, söt.. "Hade jag inte varit med dig hade jag ju festat till 7 på morgonen.. "  Så supermysig helg alltså..

Idag har vi ätit hamburgare & skedat i soffan. Och ska tydligen se "Dansa med vargar" snart, då man tydligen "måste" se den enligt Andreas! Ha en fin söndag.. Puss!

mitt andra hem..


Sitter hemma hos Andreas. Ovanligt? Njae. Är fasiken här hela tiden känns det som! Men det är jättetrevligt & jag trivs ju som en fisk i vattnet. Vi kollade Braveheart igår då Andreas blev smått upprörd över att jag inte sett den. Men han somnade ju förstås, som han alltid gör när vi kollar film. Så jag låg med en snusande Andreas i famnen i 3h.. Sjukt mysigt iofs.. ! Igår kom vi fram till att jag inte behöver någon pojkvän, jag har ju Andreas. Haha.. han är nöjd med det, att ha mig för sig själv. Nej men skämt åsido, jag är jätteglad att ha träffat honom. Han gör mig glad & vi har det jättemysigt ihop. Det är allt jag bryr mig om.

Idag ska jag förbi Felly. Hon jobbar på ett café på Drottninggatan så jag ska dit & fika lite. Sedan ska jag lämna in min iPod på lagning, köpa läppglans & eventuellt kolla på lite jeans, gudarna ska veta att jag behöver ett par! Mysig dag..

Ha en grym Fredag, 'cuz I am.

rumänska gatubarn


En bra dag! Har haft massa roligt med Andreas - han är ju så sjukt skön. Och jag har kommit på hur han är!! Han är som en mulen dag med solglimtar.. & med lite hagel innan han fått mat. Stämmer verkligen helt klockrent!!! Till & med Andreas håller med.. "Åh vad bra, det ska jag komma ihåg!" Han är en fin sak den där. Och jag är sååå nöjd med hur vi har det just nu. Absolut bäst. (Dessutom ska jag få bo i hans lägenhet i 2a hand när han skaffar fruga!) Kapade håret på honom igår också. Han ser ut som ett rumänskt gatubarn igen! Wehei (not)! Jag tog en massa bilder där han ser rätt lustig ut men de får jag inte publicera. Fegis! Han blev iaf jättefin..

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan iväg & träffa Felicia - hoppas på att vi kan ta en promenad om vädret tillåter. Ikväll är det Glenn! Livet är najs. Tjing!

Gleeeeeenn!


Yey! Jag blev precis jätteglad!! Ronny är tydligen i Stockholm i veckan.. !!!! Så på onsdag ska vi ut & käka middag & sedan göra staden osäker.. ! Gud vad roligt..! Vi har alltid sjukt kul & han är så himla härlig.
Tjohej!


Bra helg = Kvalité!


En bra helg!
Har verkligen bara myst denna helg, vilket var välbehövligt.. Jag jobbade i fredags, vilket var super!! Kunde ta lite mer egna intiativ & det kändes jättebra. Jag har nog inte skrattat så mycket på jättelänge.. lustigt hur lycklig det där jobbet gör mig! Passar som handen i handsken.. Hade tänkt träffa Nicklas på fredagkvällen men jag var lite småseg & gick & la mig direkt efter middagen. Jag sov i Tempur-sängen med mamma & mådde som en prinsessa!

Lördagen var skön.
Fixi kom hit & gick en promenad med mig runt sjön. Var jättehärligt!! Vädret var underbart & sällskapet desto bättre.. Hann t.o.m. sitta på min bänk/brygga i solen ett tag, mys! Sedan hem till mig, åt lite, tog ett glas rött medan jag gjorde mig i ordning & sedan taxi med mamma in till stan. Släppte av Fix så åkte jag & mamma till en persisk restaurang för att möta min Gudmor & hennes man. Åt en supergod middag innan vi gick till Dansens Hus för en häftig föreställning! Efter föreställningen mötte jag upp Roxie, Sandra, Alex & ett par andra tjejer på Norrmalmstorg där de åt middag. Efter vi ätit & druckit upp hamnade vi på the Dubliner där det var live musik.. Dansade massor & hade jätteroligt. Träffade söt pojke också! Jag skulle sovit hos Andreas men var så trött & ville hellre hem. Dessutom fick jag ju sällskap till bussen & sällskap medan jag väntade! Kom hem & hoppade i Tempuren med mamma - perfekt avslutning på en bra kväll!

Söndagen var halvlugn.
Gick på promenad med söta pojken från lördagen i 2timmar i Hägerstensåsen & nere vid Vinterviken. Sedan åkte jag med mamma & handlade på ICA innan vi hämtade far på Arlanda. Han har varit hos farfar på Mallis i veckan.. Jag fick Toblerone & hårda karameller som jag alltid köpte som barn! Ibland är man barnslig.. Jag blev iaf jätteglad..  :)

Veckan kommer bli kul!
Börjar med att jobba imorgon & träffa Andreas på kvällen - yey!

true


Och ja, självklart lite kär i kärleken!


försvunnen!


Ja, jag har varit lite frånvarande.
I vanlig ordning har jag varit hos Andreas, jag har jobbat (!!!), umgåtts med en del vänner osv. Jag har inte varit inne på datorn överhuvudtaget.. riktigt skönt faktiskt! Helgen som gått var lugn, fredagen var jag på en after work med ett par tjejer, som sedan blev en tjej & jag. Riktigt trevligt!!! Hade velat prata ett par timmar till bara.. :)
Kom hem tidigt, till pappas stora förvåning ("är du sjuk?!") & la mig nästan på en gång. Tommy kom hit mitt i natten, var trevlig & bråkade om vartannat. Jag vart ledsen vilket gjorde honom mer förbannad.. Dum kväll överhuvudtaget.
Lördagen var jag med Alex. Vi hade tänkt gå ut men jag hade ingen lust & han verkade också vilja vara hemma. Så vi var här, drack rödvin, åt Erika-gjord Grekisk Sallad (som fick högt betyg ;)) & pratade natten igenom. Vid halv2 satte vi på Over the Hedge & båda somnade innan den var slut! Andreas skickade sms vid 3tiden & ville ha sällskap, haha. Sötnosen är rolig när han är full, "ja men du är ju så sööööööt, ingen kan väl motstå dig" osv osv. Men nej, han fick med sig en grek hem istället.. Jag åkte dock dit på söndagskvällen & vårdade stackaren som var alldeles tokbakis.. Jobbigt när syster fyller 30 tydligen!

Jag träffade Andreas igår också.
Vi käkade lunch & tog en fika innan jag åkte till jobbet. Jag sa väl att det jag kände i början inte fanns där längre men att jag gärna är vänner osv. Han höll med till 100% så no hard feelings! Jag ska tydligen lära han allt jag kan ändå.. Så vi lär ses en del! Jag tycker ju honom självklart, inte på det sättet bara. Men jag är glad & det känns jättebra.

Nu ska jag äta lunch.
Ikväll hoppas jag hinna med en promenad med Johanna innan jag ska möta Andreas (nr3) i stan för ett glas vin. Vi ska bonda!

rödvin


Ja, det första.
Mitt allra första inlägg som onykter. Hell yes. Nicklas är här, vi har druckit en massa vin & pratat om allt. Allt. Tommy, ChristopherRobin, Andreas, Calle, hans ex, en viss persons lillasyster, en annan persons fästmö, bröllop, kryssningar, fester, ollningar.. Helt galet. Bra som vanligt. Han är som en Johan. En helt äkta killkompis, inte varje dag man hittar det!! Men gudarna ska veta att jag värderar denna pojke.. Han må vara gammal (haha), fjantig, vinbög, utan gränser & helt, helt underbar... Sedan känns det ju rätt underbart att vara den enda han pratar med. Jag vet allt som pågår i lilla Nicklas liv - I like it. Tydligen ska jag med på en kryssning snart också, måste ju hålla koll på min älskling. Och ett bröllop i sommar. Jag känner mig lite som en barnvakt, men är man den enda som vet så är man... Som vän så ställer man ju alltid upp!

Haha. Nej nu babblar jag.. Vi ska sova. Prata, lyssna på musik, men sova! Min helg kommer bli grym. Häng på? Nej nu är det sovdags.. Hade bra!!
Puss!

Insiktsfull dag..


Dagens insikter:
  • Att få en komplimang på morgonen om hur söt man är efter 3h sömn är sjukt uppskattat.
  • Jag håller på att göra samma misstag m Andreas som jag gjorde m Christopher.
  • Det fladdrar fortfarande i magen m Christopher, de där ögonen kommer krossa mig, igen.
  • Jag älskar fortfarande att bada..
  • Att ha en man som drar en till sig & kramas i sömnen är himlen..
  • Problemet ligger inte hos Andreas, utan hos mig.
  • Jag borde inte träffa Christopher, han kommer slå ner mig till marken, igen..
  • Jag måste sluta fly & sluta gömma mig.
  • Jag bör inte sova borta på ett bra tag.
  • Alexander är mitt hjärtas riddare. Han är det vackraste jag vet.
  • Den enda som verkligen kan hjälpa mig är den enda som jag inte kan ringa..
  • .. & jag borde inte vilja eller behöva att han räddar mig.
  • Jag kanske måste hoppa av skolan.
  • Jag borde öppna mig för Andreas.
  • Jag måste sluta ha mitt HappyFace 24/7..
  • Jag borde flytta snarast, vilket inte går. Samtidigt är jag skitskraj, flytten kan bli min undergång.

Och allt jag behöver just nu är att någon kommer & håller om mig..


Celebration!!


Jag har mer bra nyheter!
Jag fick jobbet!! Jag skrev ju för ett tag sen att jag skulle på intervju.. jag var där i måndags & nu pangpå bara så fick jag jobbet! Jag ska jobba min första dag redan på måndag.. En vecka tog det! Från intervju till första arbetsdagen.. så grymt!! Jag är faktiskt stolt över mig själv, detta jobb fixade jag helt själv. Inga kontakter, inga kompisar, ingenting. Ett mail, en intervju & en referens så var jobbet mitt. Och med tanke på hur klimatet är med arbetslöshet osv så är det fan strongt gjort. Hade jag inte lovat bort min rosa champagne till ett annat tillfälle så skulle jag öppna den. Men den får vänta.. !
Åh vad härligt.. Nu kommer jag verkligen kunna flytta i höst. Flytten har väl egentligen aldrig varit i fara men ändå, tänk om. Nu är det iaf kirrat. En grym sommar, fylla 20år på Gozo & en flytt i höst. Blir det bättre?

(Och ni kan ju ana hur fet inflyttningsfest jag ska ha?!!)

<3


Jag ska träffa Alex idag. När vi dividerade om vad vi ville göra frågade han vad jag var sugen på; "Ingen aning, du?".
"En dos Erika." -- Ren & skär lycka! Alexander är fan det raraste, finaste, häftigaste någon någonsin träffat.

setting the record straight


Jag börjar bli trött på detta nu.
Jag får typ 1000frågor just nu om jag är singel, hur ditten & datten ligger till, vem jag ligger med, vem är han, var inte du kär i Tommy, varför vill du in i ett nytt förhållande så fort? Och så vidare. För det första är det ju rätt korkat att utgå från min blogg & tro att det är hela sanningen. Det är väl ungefär 5% av mitt liv som ens glimtar fram i den här bloggen - annat går ju inte. För det andra, ja jag är singel. Och nej, jag vill inte in i ett nytt förhållande. Jag trivs som singel, jag trivs ensam. Dessutom tror jag inte att någon skulle tjäna på att rusa in i något nytt efter ett såpass intensivt förhållande som jag hade med Tommy. Om jag blir kär igen kommer jag självklart vilja vara med den personen - men vem skulle inte vilja det? Ja, jag dejtar, men inget med några stormande känslor, än. Jag träffar lite vem jag vill & tycker om vem jag vill. Men inget exklusivt från vare sig mig eller någon annans håll. Men jo, självklart vill jag bli kär & att någon blir kär i mig. Det är ju en underbar känsla! Dessutom är jag väl egentligen en förhållande-tjej, jag vill ha någon att skämma bort, ta hand om.. vill ha den där speciella personen som alltid får mig att le, självklart. Det betyder inte att jag jagar det dock, det måste ni väl inse?
Ja, sedan kan det nog se ut som jag dejtar allt & alla just nu. Så ligger det dock inte till. Jag har nästan bara killkompisar & många av er verkar missta dem för dejter, ragg eller ligg. Och för att komma in på den frågan, nej jag ligger inte runt. Jag ligger inte med vemsomhelst, det har jag aldrig gjort. Jag & Tommy kände varann i 8månader innan vi låg - & då var jag ändå stormande kär! Så det kan ni ju lägga ner att tro på en gång. Självklart är sex sjukt viktigt & jag tror inte man kan bli 100% kär utan det men det betyder inte att man hoppar i säng med vemsomhelst. Och i det fallet så märker man verkligen vem som känner mig & inte.

Tommy då?
Jo självklart saknar jag honom. Och han mig. Men just nu tjafsar vi mest, pga massa missförstånd, mest från min sida. Jag saknar min bästa vän & allt annat. Jag vill inte (&inte han heller) bli tillsammans igen, absolut inte. Sedan har ingen av oss stängt några dörrar för framtiden. Han var min familj under flera år & sådant försvinner inte bara. Tommy kommer alltid finnas i mitt liv.. & i mitt hjärta. Jag hoppas han blir lycklig & hittar det han söker i livet - han om någon behöver det! Ring the Alarm..

Så, nu kan ni sluta fråga.
Den dagen jag träffar någon seriöst, har starka känslor osv så kommer det definivt märkas! Jag håller aldrig tillbaka känslor - punkt.

resumé


Så, min vecka.
Onsdag; Skola. Lämna ett papper på Swedbank Supporten där jag praktiserade v. 8-9.. Samt hämta min bikini + ta en simtur eventuellt!! Eller fika med Alex om vi får ihop det.. På kvällen ska jag träffa Calle för vår Doritos-date. Äntligen! Vi har försökt få till det i evigheter men ju jäklar anamma. Ska bli jättetrevligt!
Torsdag; Annika på morgonen. Sedan blir det promenad till skolan. Hem, eventuellt träna, för att sedan träffa Nicklas!! Jag är inte helt 100 på vad vi ska göra än.. Jag ska iaf föreslå att gå förbi Jimmy's City Birger Jarlsgatan. Christos jobbar & det var sååååå länge sen vi sågs! Sen är ju deras läderfåtöljer sjukt trevliga att hänga i..
Fredag; Ledig från skol! Ska städa lägenheten här hemma (hushållsnära tjänster yes!) & det lär väl ta 3timmar denna vecka då jag var rätt noggrann förra veckan.. Kvällen är hittills oplanerad! (Skulle vilja träffa Alex! Våran bubbel&film-kväll sket sig ju sist!)
Förhoppningsvis ska jag träffa Jules fre/lör. Det var evigheter sen & jag ser verkligen fram emot det! Vi har alltid sjukt kul ihop, han är en sjukt underbar kille så.. :)  Tyvärr blev det ju som det blev med oss men det är ju gammalt nu.

Lördag; På dagen har jag inga planer än. Päronen pratade dock om nån utställning som lät häftig! På kvällen ska jag på 30årsfest/middag/bjudning.. Jättetrevligt förstås!! Kanske drar med nån polare så kan man gå till Storstad eller Olsson's senare- var ju så sjukt kul sist!

Hmm.
Det var det jag kunde komma på nu! Snackat en del med John också nu igen så vi kanske skulle ta nån filmkväll eller så.. Grannar & allt!
Vill nån annan ses så är det bara att hojta. ;)  Så sjukt mycket att göra nu, har behövt ställa in grejer till & med.. Dessutom lär jag få mer att göra snart, hoppas jag..!!
(Håller alla tummar!!!)

Dagens


Dagens saknad: Massor. Johanna, Tommy, Nils. Av helt olika anledningar!
Dagens frossa: Project Runway.
Dagens finaste: Alexander. Han är mitt hjärta.
Dagens konstigaste: Smsen med Andreas.
Dagens skräck: Fredriks sms från USA - flickvännen verkar inte vara glad..
Dagens väntan: Telefonsamtalet från ******.
Dagens glädje: Min blivande chefs pappa jobbar för min pappa! ("Jaså, hon ska börja jobba i ******? Vad roligt!") Världen är himla liten ibland!
Dagens miss: Träningen...
Dagens tankar: Jobb, skola, lägenhet (spola fram tiden tack!!).. Men mest angående människorna runt mig.
Dagens "I won't even go there": Facebook (isch), John & städningen utav mitt rum.

(Kvällens craving: Min grekiska sallad med min egna honungsvinägrett!! Måste jag göra omedelbums!!)

not again


Åh Nicklas..
Lilla Nicklas! Han har verkligen satt sig i skiten den lilla sötnosen.. Han borde lyssna på mig mer!! Jag är långt ifrån perfekt & jag må göra många misstag men Nicklas slår alla rekord just nu. Jag skulle bara vilja plocka upp honom & ruska om honom.. Ska inte avslöja vad han har gjort iochmed att det är rätt känsligt & en massa personer är inblandade. Men jag kan ju säga att det inte är något som mamma uppskattade.. Haha! Han har iaf satt sig i en jävla sits.. Just nu guidar jag honom genom kvinnors knepiga värld.. Så vi ska ses på torsdag & reda ur detta ordentligt. If worse come to worse så får jag hänga med i helgen & hålla ett öga på honom!

Vad är det för fel på dessa 28-åringar? ;)

wonders


En underbar helg. Jag har verkligen haft en superbra helg. Utgång med Köping/Arboga flyktingarna + Andreas i fredags. Sedan Gudfar på lördagen, alltid lika trevligt.. Johanna kom dit & drack ett glas m mig medan vi väntade på hennes pojke! När han kommit så stannade vi nån kvart till sedan tog vi oss till Olssons vid Odenplan. Drack rödtjut & hade supertrevligt! Johanna + hennes karl gick tidigare än mig men då hade jag hittat annat folk, så jag stannade. Sjukt roliga grabbar!!! Vi var festen där inne, garanterat! Massa dans, en runda på strippstången (inte jag!! haha) & sedan en massa champagne. Riktigt bra! Tog jättemycket kort & hade bara jävligt kul.

Imorgon händer det grejer. Håll alla tummar & tår på förmiddagen!
Nej nu ska jag sluta. Ska diska & sedan åka hem. Kan inte snylta på sötnosens gästfrihet hur länge som helst! Jaja, han får iaf disken ordnad & en nybäddad säng.

Tjing!

bubbly


Ibland är man duktig!
Jag har städat hela huset idag, yes yes. Varit på sjukt bra humör, skrattat åt det mesta & varit typiskt "Erika-underhåller-sig-själv-&-fnissar-som-ett-barn-hela-dagen"-glad. Det är alltid härligt att kunna vända såpass snabbt. Det inger dessutom hopp att jag kan fixa att hamna i ett sådant djupt hål & ta mig ur så fort & ordentligt. Mitt hjärta är otroligt lätt idag. Underbart!!

Min fredagkväll kommer bli underbar!
Först middag med päronen - alltid grymt. Sedan ska jag åka & möta Johan & ett par kompisar till honom för att bada bubbelpool & dricka öl. Johan är ju en riktig sötnos "Ja du kommer ju överens med typ.. alla!" Haha. MIn bästis.. underbara pojke! Sedan ska de nog ut om jag känner dem rätt..!
Då åker jag antagligen & möter upp Becca, Goff & Kotten som också ska ut. Ska försöka träffa Alex också.. var länge sedan! Vi får se lite hur kvällen blir men det kommer iaf bli grymt! Sjukt taggad & oförskämt glad..!

Nu ska jag hoppa i duschen.. !
Hoppas ni får en grym kväll! Ciao.

tystnad


Jag skulle kunna skriva en massa här.
Om hur ledsen jag är, hur arg jag är, frustrerad.. Men det tänker jag verkligen inte göra. Inga fler tårar, definitivt inget ältande & ingen sårbarhet här inte. I helgen ska jag vara med mina vänner & njuta av livet. Thats it.

Han har ingen aning om vad han går miste om.

vecka 10


Uppdatering om veckan!

Imorgon ska jag ringa tillbaka om en arbetsintervju.. Håll alla toktummar!! (Sjukt stört att det ligger jättenära Tommys lägenhet. Men när jag bodde där, nej då låg ju aaaaallt i andra änden av stan! Min tajming suger.)
På kvällen ska jag träffa Tommy. Vet inte vad vi ska göra men antagligen massa skitsnack & en film eller nåt.
Onsdag - Andreas som sagt. Middag (+ ev utgång..) med Ronnie. Sova hos Andreas.
Torsdag - Annika på förmiddagen. Efter det ska jag hem & städa heeela lägenheten. Arlanda kl21. Hoppas (men tvivlar) på att det är lika underhållande som Airlines! Jag sitter bänkad oavsett..
Fredag - Äta lunch med B2!! Det var ju inte alls evigheter sen.. Kommer bli jättetrevligt. Sedan hem.. På kvällen ska jag eventuellt träffa B för nåt glas, om han lyckas smita från flickvännen..
Lördag - Middag hos Gudfader..

Thats it - so far!

Nu ska jag äta Citronglass.
Och jag skiter i om jag hamnar på sjukan igen!!! (Det är det isf värt!)

john


Jag har insett att jag måste ringa John.
Vågar jag?

snack


Mår fortfarande rätt kasst.
Fysiskt bara, tack & lov. Fortfarande inte alls kul att må såhär.. Just nu är jag faktiskt mest sugen på popcorn & saft i min fåtölj. Lite nostalgi sådär..! Tråkigt att vara ensam dock. Det är såna här stunder man vill ha Becca i stan! Bara ha nån här som känner mig, som jag kan vara hur tråkig, äcklig jag vill. Jag behöver inte prata non-stop, vara rolig, söt eller nånting.. Det är inte många som någonsin får se mig så.. Knappt ens Johan längre, tyvärr. Vi träffas så sällan numera + att de senaste händelserna mellan oss, även om jag inte är arg längre, så påverkar det ju förstås. Vi har knappt pratat om det som hände, jag har inte heller känt något behov. Men tyvärr så påverkar det ju ändå, det ligger väl & stör på något sätt.. Vilket är sjukt trist för om det är någon jag visat allt för, all min fulhet, svaghet osv så är det ju Johan. Han har sett mig som allra värst, särskilt efter Morfar.
Aja.

Ska göra sallad m mamma nu.
Och till det min suuuupergoda Honungsvinägrett!
Det är nog det enda jag kan äta ändå..

Puss!

död


Helt slut.
Verkligen. Men jag orkar inte & tänker inte gå in på allt som hänt. Isch. Ska iaf till plugget snart.. hade velat äta lite men det lär inte vara en bra idé!
Veckan är inte så planerad.. Om jag klarar av det så ska jag träna efter skolan idag! Måste verkligen bli av med Flubber.. Jag måste träffa Tommy i veckan också, ska kolla vilken dag som passar honom, blir väl nån film eller middag eller nånting. Jag saknar min bästis Tommy.. Som det ser ut nu ska jag till Andreas på onsdag. Sedan på kvällen ska jag äta middag med min galna göteborgare Ronny! Har haft några av mina roligaste kvällar detta år med honom, helt sjuk snubbe.. Men man lär ju inte känna en person så bra när man bara festar ihop & dessutom med massa folk. Så nu blir det middag & massa skitsnack om jag känner oss rätt! Han pratar nog fan lika mycket som jag.. Det lär ju bli rätt sent men jag ska försöka flörta in mig & få sova hos Andreas iaf.. Han är ledig men det är kanske inte så kul med överpigg & överglad Erika mitt i natten ändå! Ska ju till Annika torsdag morgon också så det vore topp att sova hos Andreas. Men vi får se.

På lördag ska jag på en superrolig middag.
Min Gudfar jobbar ju numera ihop med min Mor.. Jättespännande! Så efter de jobbat på lördag blir det middag hemma hos dem. Jag längtar!!! Har inte träffat barnen på jättelänge.. De är min familj, mina syskon & jag saknar dem verkligen. Mer kärlek finns inte!

Jag kommer inte skriva mer om Andreas här heller.
Inte "djupa" grejer iaf. Jag har ett annat ställe att skriva om honom så det får vara nog här. Vi tar det dessutom bara lugnt & lär känna varandra, det får vara. Vi vet var vi har varandra & det räcker. Så nu drar vi i bromsen.



Jag är helt groggy men jag ska iaf gå nu.
Tjing!

RSS 2.0